به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حجت الاسلام «ابراهیم بیات» امروز(شنبه ۷دی) در دوره تکمیلی تربیت مربی مهدویت ساوه گفت: هر انسان زنده ای که در انتظارهای خویش، به تداوم حیات می اندیشد و بقای خویش را انتظار دارد، تمام حرکت و سکون خود را در راستای این انتظار و در جهت متناسب با تداوم حیات قرار می دهد؛ از این رو در روایات اسلامی انتظار فرج از افضل اعمال امت پیامبر (ص) شمرده شده است یعنی ویژگی انتظار در عمل در راه رسیدن به حیات است.
استاد بنیاد مهدویت قم افزود: آنچه که بر هر مؤمنی، بلکه بر هر انسانی لازم است، اینکه هیچ گاه از تأخیر فرج و ظهور منجی ناامید نباشد؛ بلکه باید به ریسمان صبر چنگ زده تا به سر منزل مقصود رهنمون شود. این تنها از راه ایمان قلبی به خداوند متعال و اینکه او خُلف وعده نمی کند، میسر است و نیز با سیر و بررسی سرگذشت امت های پیشین که چگونه بعد از هر عسر و گرفتاری شدید، خداوند آخرالأمر برای آن ها یسر و فرجی حاصل نمود، به دست می آید.
وی تصریح کرد: در حالت انتظار، بهترین شیوه پیوند و همسویی و همدلی با امام نهفته و غفلت از انتظار و معنای صحیح آن، باعث بی خبری و بی احساسی نسبت به سوزها و شورهای امام موعود است. شاید در دوران غیبت، انتظار راستین برای فرج، یعنی حضور امام در جامعه انسانی، نخستین راه بیعت و هم پیمانی با امام موعود باشد؛ زیرا انتظار، حضور در متن جریان ها و حوادث پیش از ظهور و مایه یادآوری هدف ها و آرمان های امام موعود و زمینه آگاهی و هوشیاری همیشگی است.
حجت الاسلام بیات به بیان مطالبی در خصوص جلوه های محبت حضرات معصومین(ع) خصوصا حضرت ولی عصر(عج)، نمونه هایی از جلوه های محبت، دعاکردن، فریاد رسی، تاریخ عصر غیبت پرداخت و افزود: از بین بردن شک و تردید درباره وجود حضرت مهدی(عج)، حفظ جان امام از راه پنهان کردن نام و مکان حضرت،دریافت وجوه شرعی متعلق به امام(عج) از وظایف نائبان درغیبت صغری است.
وی با بیان اینکه ادعیه و زیارات منبع مهمی برای شناخت حق و باطل، عقاید درست، جایگاه امام، سیمای جامعه بعد از ظهور برای منتظران موجود است؛ توضیح داد: ادعیه مهدوی آدمی را به حسن همجواری و معاشرت نیکو و دوری از خود خواهی دعوت کرده و نور امید را درآدمی زنده و شوق به ظهور را در او فروزان می کند؛ برای بهره مندی بهتراز ادعیه و زیارات، باید ارتباط پیوسته و انس مستمربا آن داشت و از آثارعالمان این عرصه استفاده کرد.
لازم به ذکراست، پس از پایان دوره تکمیلی به کلیه شرکت کنندگان گواهینامه از طرف بنیاد مهدویت صادر خواهد شد.
دوره تکمیلی تربیت مربی مهدویت با همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و مؤسسه قرآنی صاحب الزمان(عج) شهرستان ساوه در سالن شهیدآوینی برگزار شد.
نظر شما