به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «اسماعیل هوشیار مقدم» امروز (17 دی) در حاشیه بازدید معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از نمایشگاه دستاوردهای پارک علم و فناوری خراسان جنوبی اظهار کرد: در این نمایشگاه با توجه با فضای محدود 35 واحد فناور حضور یافتند که طرحهای در حوزه نانو مواد، سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، آی تی، بهداشت و سلامت، الکترونیک، کشاورزی، مکانیک و استارتاپ هستند.
مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری خراسان جنوبی با بیان اینکه در حال حاضر چهار مرکز رشد پارک علم و فناوری استان در شهرستان های فردوس، طبس، بیرجند و قاینات فعال است، گفت: در این مراکز رشد و پارک علم و فناوری استان بیش از 160 واحد فناور فعالیت دارند.
وی به اهداف ایجاد مراکز رشد اشاره و ادامه داد: بسترسازی جهت تجاری کردن دستاوردهای تحقیقاتی، ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت نیروهای پژوهشگر جوان و ایجاد فضای لازم جهت گسترش موسسات کوچک و متوسط دانشگرا در زمینههای فناوری از جمله اهداف مراکز رشد است،
هوشیار مقدم بیان کرد: همچنین بسترسازی جهت ایجاد فرصتهای شغلی مناسب جهت کارآفرینان و دانشآموختگان دانشگاهی در زمینههای فناوری، کمک به رونق اقتصاد محلی مبتنی بر فناوری و تولید و توسعهی محصولات و فرآیندهای فناوری قابل عرضه به بازار از دیگر اهداف مراکز رشد است.
هوشیار مقدم از ارائه تسهیلات 12.5 میلیونی در مرحله پیش رشد و 100میلیونی در مرحله رشد به واحدهای فناور خبر داد و عنوان کرد: ایدههایی که جذب این مرکز میشوند در صورتی که در زمینه کسب و کار و تجاری سازی فعالیت داشته باشند و جزو ایدههای برتر محسوب شوند، مستقیما وارد مرحله رشد میشوند و ملزم به طی دورهای سه ساله در این مرحله میشوند، ولی سایر ایدهها در مرحله پیش رشد پذیرش و مورد ارزیابی قرار میگیرند و باید شش ماه در این مرحله فعالیت داشته باشند تا در صورت مورد تایید قرار گرفتن به مرحله رشد برسند.
مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری خراسان جنوبی تاکید کرد: به واحدهای فناور در مرحله رشد یافتگی بالای 300 میلیون تسهیلات پرداخت می شود.
هوشیار مقدم با بیان اینکه یک سوم واحدهای فناور در مراکز رشد در حوزه آی تی و استارتاپ است، افزود: مهمترین مشکل واحدها و شرکت فناور و مراکز رشد خراسان جنوبی کمبود فضا فیزیکی اداری و کارگاهی است.
نظر شما