اهل علم پیش از یادگیری علوم، قرآن را حفظ می کردند

خبرگزاری شبستان: نماینده سوریه در سی و پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم گفت: قرآن، قانون زندگی است و اصل علوم است؛ اهل علم پیش از یادگیری علوم، قرآن را حفظ می کردند و این نشان می دهد که قرآن اساس زندگی است.

«محمد ریاض الخجا» حافظ کل قرآن و نماینده کشور سوریه در سی و پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان در پاسخ به این پرسش که قرآن چه تاثیری در زندگی فردی دارد، گفت: قرآن کریم قانون زندگی است و ما زمانی که از تاثیر قرآن بر زندگی صحبت می کنیم در واقع تمامی جنبه های زندگی را از منظر دینی، اجتماعی و اخلاقی شامل می شود و در قرآن کریم به تفکر در آیات الهی اشاره شده است.

وی بار دیگر تاکید کرد که قرآن، قانون زندگی است  و اصل علوم است؛ اهل علم پیش از یادگیری علوم، قرآن را حفظ می کردند و این نشان می دهد که قرآن اساس زندگی است.

وی درباره اینکه چگونه می توان قرآن را الگوی مقاومت اسلامی قرار دارد، اظهار کرد: قرآن در تمامی زمینه ها پیام دارد و خداوند سبحان در قرآت دستور داده است که هر کسی به شما تجاوز کند، مجاهدت کنید و به مجاهدان در راه خدا وعده بهشتی را داده است که در زیر آن نهرها جاری است و کسی که قرآن می خواند بدون شک مجاهد در راه خدا  و در مقابل ظالمان خواهد بود.

محمد الخجا درباره اینکه چگونه و از چه زمانی آموزش قرآن را آغاز کرده است، گفت: در سن ده سالگی در دوره های تابستانی حفظ قرآن کریم را آغاز کردم و در چهارده سالگی موفق به حفظ کل قرآن کریم شدم و الان مدرس قرآن هستم.

حافظ کل قرآن و نماینده کشور سوریه در این مسابقه درباره اینکه سفارش شما به قاریانی که تازه وارد این عرضه شده اند، گفت: مهم ترین و اولین سفارش من به قاریان و حافظان این است که دارای اخلاق حسنه باشند و سپس باید در این راه مداومت داشته باشند و تجوید، صوت و قرائت را یاد گرفته و به دیگران آموزش بدهند.

وی در ادامه درباره اینکه جامعه چه نقشی در فراهم کردن فضای مناسب برای جوانان در حفظ قرآن دارد، گفت: جامعه نقش مهمی بر عهده دارد و ما در سوریه فضای رقابتی میان قرآن پژوهان داریم و به همین دلیل قرآن پژوهان به سرعت قرآن کریم را حفظ می کنند.

حافظ سوری کل قرآن کریم درباره انگیزه اصلی خود در روی آوردن به حفظ قرآن کریم، اظهار کرد: انگیزه اصلی خودم هستم، خداوند انسان را آفریده است تا عبادت کند و چگونه می توان بنده خدا بود و قرآن را نخواند، قرآن اساس زندگی است.

وی سطح داوران سی و پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن را خوب ارزیابی کرد و گفت: امسال داوران بدون آنکه نام کسی را بدانند و بدانند که از کدام کشور هستند، قاریان و حافظان را ارزیابی می کنند و این بسیار خوب است و امیدوارم خداوند به آنان خیر دهد.

 

 

 

 

 

کد خبر 701445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha