به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، نیره پیروز بخت، رئیس سازمان استاندارد ملی ایران امروز( 19 فروردین) سال جاری در شورای اداری استان گفت: اگر ظرفیت های استان بیش از پیش شناخته شود می تواند محضر پیاده سازی اقتصاد مقاومتی در همه زمینه ها در کشور باشد.
وی با اشاره به نامگذاری سال اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال، افزود: یکی از دغدغه های اصلی رهبر معظم انقلاب اسلامی تولید و اشتغال است که باید این مهم به تحقق برسد.
وی با بیان اینکه یکی از مولفه های سیاست های اقتصاد مقاومتی استاندارد است، تصریح کرد: در تمام دنیا این اعتقاد وجود دارد که یکی از زیرساخت های کشور استاندارد سازی آن است.
رئیس سازمان استاندارد ملی ایران اظهار کرد: بدون توجه به استاندارد بر کیفیت نمی توان توقعی داشت خوشبختانه دولت تدبیر و امید توجه خود را به استاندارد نشان داده است.
پیروز بخت با بیان اینکه کیفیت، قیمت، سرعت و نوآوری چهار مولفه استاندارد سازی است، خاطرنشان کرد: علاوه بر تنظیم و تدوین نقشه راه استاندارد سازی و مدیریت کشور باید کیفیت هم مورد توجه قرار گیرد.
وی بیان کرد: در طی سه سال اخیر در دو حوزه ملی و بین المللی فعالیت هایی را انجام دادیم که سازمان ملی استاندارد پس از برجام مرتفع و جایگاه خوبی در عرصه بین المللی پیدا کرد.
وی با بیان اینکه بیش از 10 سال به دنبال عضویت در مجمع بین المللی (ایزو) بودیم، تصریح کرد: پس از اجرای برجام سازمان ملی استاندارد در فاز نخست در بین 32 کشور آسیا و اقیانوسیه و پس از آن در 70 کشور موافقت نامه را به امضاء رسانیده است.
رئیس سازمان استاندارد ملی ایران گفت: در سال 2013 عضویت ایران در سازمان بین المللی ایزو به دلیل تحریم و عدم پرداخت هزینه لغو شده بود که پس از اجرای برجام این مهم به نتیجه رسید.
پیروز بخت افزود: همچنین پس از اجرای برجام برای نخستین بار در تاریخ ایران در یازده استاندارد بین المللی واژگان فارسی چاپ شده است.
وی بیان داشت: در سه سال اخیر 13 هزار استاندارد تدوین شده است که یک سوم کل استاندارد های تدوین شده در طول سالیان اخیر است.
وی افزود: یک میلیون بازرسی از واحدهای صنفی انجام شده است و همچنین کالاهای جعلی، تقلبی بررسی و ده ها پرنده قضایی تشکیل شده است.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران خاطرنشان کرد: همچنین به ازای 3 هزار کارشناس در سطح کشور 100 هزار نفر کارشناس خارج از سازمان استاندارد برای مردم فعالیت می کنند.
وی ابراز داشت: یک واحد بخاری هوشمند در استان همدان موفق به کسب علامت استاندارد شده و در مرحله ای توافق با آموزش و پرورش است که در سطح مدارس از بخاری استاندارد و ایمنی استفاده کنند.
وی بیان داشت: همچنین در نخستین گزارش ارائه شده از نان سنتی در بازار، متوجه جوهر قند شدیم و براساس گزارشات به دولت این واحد تولیدی مشمول طرح استاندارد اجباری شد.
پیروز بخت خاطرنشان کرد: سازمان استاندارد ایران مراقب سلامت و ایمنی مردم است به طوری که یکی از مولفه های آن به منصه ظهور رساندن نامگذاری امسال استاندارد است که اگر این موضوع در اغلب صنعت ما پیاده شود بیانات رهبری به منصه ظهور می رسد.
نظر شما