تاکید بر فعالیت های خلاقانه و جذاب در امور قرآنی و نماز

خبرگزاری شبستان: فعال کشوری و مدرس برگزیده آموزش نماز و قرآن در زمینه کودک، اظهار داشت: باید کارهای خلاقانه در حوزه نماز و قرآن صورت گیرد چرا که هر چه برای فعالیت های دینی کار شود باز هم کم است.

استاد مهدی فاضلی، فعال کشوری و مدرس برگزیده آموزش نماز و قرآن در زمینه کودک، با اشاره به برپایی نمایشگاه سراسری نماز در اهواز، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: معاونت قرآن و عترت امسال برای نخستین بار است که در نمایشگاه نماز حضور دارد و نگاه این دوره بحث تعیین استراتژیکی مؤسسات قرآنی برای کشور است.

 

وی با بیان اینکه این مؤسسات در چند محور شهر نماز، خانواده نماز، شبکه مربیان کارآمد نماز، ایجاد شبکه مربیان نماز و بانیان و خیرین نماز، ادامه داد: در بحث خانواده نماز محور آموزش برگزاری کارگاه های ویژه مادران و فرزندان در حوزه نماز است.

 

وی با اشاره به اینکه با آموزش خانواده به خصوص مادر که نقش مهمی در تربیت فرزندان دارد نوعی سیستم آموزشی نماز در خانه ایجاد می شود که در ترویج نماز در خانواده بسیار حائز اهمیت است، افزود: در این حوزه کارهایی از جمله دوره های تربیت مربی و کارگاه نماز برگزار شده است.

 

فاضلی، از برگزاری 15 هزار کارگاه نماز مادران در طول چند سال اخیر در سراسر کشور خبر داد و تصریح کرد: هدف ما از برگزاری این دوره این است که شعار هر مادر ایرانی یک مربی قرآنی را تحقق بخشیم و بر این اساس جشنواره ملی شیوه های آموزش نوین کودکان را برگزار کردیم.

 

وی با بیان اینکه در دنیا استراتژی خانواده جزء تربیت جهان است و اعتقاد بر این است که توجه به کودک و خانواده نوعی سرمایه گذاری محسوب می شود، اضافه کرد: هر کار فرهنگی و علمی که در خانواده انجام شود حتما مؤثر است چرا که کودکی سن آموزش است بعد از آن سن درمان تلقی می شود.

 

وی با اشاره به اینکه خانواده ها باید برای تربیت فرزند خود، انرژی را در دوران کودکی صرف کنند و این یک خلا در خانواده هاست که بسیار به چشم می آید، عنوان کرد: با تکنیک هایی که در کارگاه های آموزشی، آموزش داده می شود می توان نماز را با شیوه های آسان تر و لذت بخش تر به کودکان یاد داد.

 

مدرس برگزیده آموزش نماز و قرآن در زمینه کودک، با بیان اینکه در هر آموزشی شرط اول بهبود روابط است، تاکید کرد: در این حوزه که با استفاده از تکنیک های مختلفی انجام شده اند، تاکنون 120 کارگاه در کشور برگزار شده که بالای پنج هزار نفر در این کارگاه ها آموزش دیده اند.

 

وی از دیگر محورهای فعالیت مؤسسات قرآنی را شبکه مربیان و مدیران نماز عنوان کرد و یاد آور شد: در این بخش طرح احیای نماز شکوفه ها در حال انجام است که در بسیاری از مؤسسات قرآنی، مهدها و مدارس این طرح را که در قالب کتاب درسی معرفی شده، اجرا می کنند.

 

وی به طرح خیرین و بانیان نماز اشاره کرد و اذعان داشت: هر کسی می تواند یک بانی آموزش نماز، بانی کتاب نماز و یا یک مربی نماز در کشور باشد و در حال حاضر توانستیم برای چندین هزار کتاب نماز بانی پیدا کنیم و برخی شرکت ها و آموزش و پرورش نیز در این راستا کمک کردند.

 

فعال قرآنی و دینی کشوری، با بیان اینکه مساجد و مدارس باید محیطی برای یادگیری نماز باشند، خاطر نشان کرد: در حال حاضر در بسیاری از مناطق کودک نمی تواند به درستی نماز را بخواند، اگر به این کودکان آموزش نماز داده شود چه بسا می توانند خانواده خود را نیز نمازخوان کنند.

 

وی به برگزاری طرح آموزشی شهر نماز در برخی استان ها اشاره کرد و با بیان اینکه در این طرح روش های نوین آموزش نماز برای کودکان با روش مختلف از جمله شعرخوانی به مربیان ارائه می شود، ابراز کرد: معاونت قرآنی وزارت ارشاد در نظر دارد در این حوزه مؤسسات را حمایت کند.

 

فاضلی، با اشاره به اینکه در نمایشگاه نماز امسال برنامه ها و محصولات مختلفی در حوزه نماز در معرض نمایش قرار داده شده، بیان داشت: برگزاری مسابقات خانواده نماز، عکس نماز، پازل های چوبی نماز، تصویرسازی نماز و... از جمله این محصولاتی است که در این نمایشگاه نمایش داده می شود.

 

وی خوزستان را جزء استان های برتر در حوزه قرآن و نماز دانست که رتبه های ممتاز خوبی در این حوزه وجود دارد و اظهار کرد: باید به این نکته توجه شود که با توجه به پتانسیل خوب استان نباید از این امر غافل شوند بلکه باید کارهای خلاقانه در این حوزه صورت گیرد چرا که هر چه برای فعالیت های دینی کار شود باز هم کم است.

 

پایان پیام/

کد خبر 427186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha