به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ سیدعلی اکبر پرویزی، استاندار خراسان شمالی امروز (سوم دی) در دیدار مدیران راه و شهرسازی استان که به مناسبت هفته حمل و نقل و راهداری انجام گرفت، ضمن تقدیر از تلاش های راهداران به ویژه در ایام زمستان در خدمت رسانی به مردم، از کار راهداران به عنوان کاری سخت یاد کرد که سراسر گذشت و فداکاری است.
وی به نیازمندی برخی پروژه های استان به تامین منابع اشاره کرد و گفت: باید از تمامی ظرفیت ها برای اتمام پروژه های نیمه تمام و خدمت رسانی به مردم بهره گیریم.
وی در رابطه با پروژه های موجود در دست قرارگاه خاتم الانبیاء نیز خاطرنشان کرد: در صورت عدم توانایی کافی این قرارگاه در تحویل به موقع پروژه باید تا همین اندازه که کار انجام شده تحویل داده شود تا کار را در استان خودمان به عهده گیریم و یا هر چه سریعتر در زمان مقرر پروژه را به اتمام برسانند.
مقام عالی دولت در خراسان شمالی یادآور شد: همان گونه که وزیر راه و شهرسازی نیز اعلام کرده اند می توان در برخی پروژه ها از طریق سهام وارد شد تا کارها به سرعت انجام شود.
وی همچنین پیشنهاد داد برای احداث راه ها وارد مذاکره با بیمه ها شویم تا در ساخت و ساز راه به راه و شهرسازی کمک کنند.
پرویزی در رابطه با بدهی پیمانکاران استان نیز تصریح کرد: بر اساس قول مساعد وزیر راه و شهرسازی بدهکاری پیمانکاران راه در استان هر چه سریعتر پرداخت می شود.
مهندس علی اصغر بدیعی مقدم، مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی نیز در این دیدار به محور بجنورد به جنگل گلستان اشاره کرد و گفت: پس از بررسی ها و جلسات مکرر با وزیر راه و شهرسازی و معاونان وزارتخانه، مقرر شد محور بجنورد به چمن بید حداکثر تا پایان مرداد ماه سال 94 به پایان رسیده و دوبانده شود.
وی افزود: دوبانده شدن این محور شامل 20 کیلومتر از محور بجنورد به آشخانه و 20کیلومتر از محور آشخانه به جوزک می شود که تا پایان مرداد ماه سال 94 به اتمام می رسد.
مهندس بدیعی مقدم، اعتبار اختصاص یافته برای دوبانده کردن این محور را 41 میلیارد تومان ذکر کرد و اظهار داشت: تا کنون 25میلیارد از این اعتبار جذب شده بود و 16 میلیارد مابقی نیز با پیگیری های انجام گرفته جدیدا تخصیص یافته است.
وی متذکر شد: با پیگیری های صورت گرفته و اهمیت این محور، طرح دوبرابر شدن اعتبارات این محور در سال 94 به 80 میلیارد تومان به مجلس ارسال شده که در صورت تصویت و ابلاغ، تاثیر به سزایی در سریع تر آماده شدن این محور خواهد داشت.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی با اشاره به ساخت 36 کیلومتر راه روستایی طی سالهای 90 تا 92، یادآور شد: این در حالی است که از ابتدای سال جاری تا کنون 110 کیلومتر راه روستایی در استان احداث و آسفالت شده است.
وی هدف گذاری امسال را احداث 200 کیلومتر راه روستایی دانست و بیان داشت: همچنین 100 کیلومتر راه نیز می بایست توسط قرارگاه خاتم الانبیاء در استان احداث شود که متاسفانه تا کنون محقق نشده و طی سه جلسه ای که با این قرارگاه برگزار شده در حال تعیین تکلیف است.
وی از راه آهن جوین، اسفراین به بجنورد به عنوان اولویت اصلی استان در احداث راه آهن یاد کرد که در حال انجام است.
مهندس بدیعی مقدم، طرح زمستانی امسال را نیز مورد اشاره قرار داد و از استقرار 22 اکیپ راهداری زمستانی در محورهای استان با اجرای این طرح خبر داد و اظهار داشت: همزمان با اجرای این طرح تعداد 251 نفر از نیروهای این طرح در این ایام فعالیت دارند.
وی تعداد کارشناسان نظارت بر اجرای این طرح را 30نفر اعلام کرد و گفت: تعداد 198 دستگاه انواع ماشین آلات راهداری نیز برای اجرای طرح زمستانه در آماده باش هستند.
وی یادآور شد: در خراسان شمالی تعداد 21 گردنه خطرناک و برف گیر وجود دارد که در مواقع لازم، عملیات برف روبی در آنها انجام می گیرد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی متذکر شد: نیروهای راهداری استان5 هزار و 631 کیلومتر از راه های استان را تحت پوشش دارند و عملیات برف روبی را انجام می دهند.
وی در ادامه از مجروح شدن دو تن از راهداران خدوم و زحمت کش این استان در حال انجام وظیفه و خدمت رسانی به مردم در اثر سانحه تصادف خبر داد و اظهار داشت: حسین امیدبخش و مصطفی رضایی دو راهدار این استان که در حال بستن زنجیر چرخ برای یک مسافر عبوری از استان بودند در حال انجام وظیفه با یک دستگاه تریلی تصادف کرده و مجروح شدند.
پایان پیام/
نظر شما