محبوبه نشاسته ریز،مدیر کتابخانه تخصصی شیعه اصفهان با بیان این مطلب به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: بی شک توسعه فضای کتابخانه های تخصصی در کنار فضای عمومی، یکی از ضروری ترین اقدامات برای جذب مخاطب است.
وي با بیان اینکه این کتابخانه مي تواند در ترویج فرهنگ شیعی نقش بسیار موثري داشته باشد، بیان کرد: مخاطبین اين مركز بیشتر برای مشاوره به این مرکز می آیند و اطلاعات قوی و خوبی درباره ادیان دارند و ما نیز از طریق کارشناسان به آنها مشاوره می دهیم.
وی با اعتقاد بر اینکه کتابخانه ها برای جذب مخاطب باید به روز و مجهز باشند، ادامه داد: با توجه به فضا و امکاناتی که در اختيار داريم توانسته ایم به اهداف خود دست یابیم اما از لحاظ امکانات سخت افزاری كمبودهايي وجود دارد.
مدیر کتابخانه المهدي اصفهان تصریح کرد: باید به دنبال راهکارهای نوین و خلاقانه جدید باشیم تا بتوانیم آمار و ارقام نامطلوب را اصلاح کنیم.
نشاسته ریز به تشریح برنامههای کتابخانه المهدی پرداخت و خاطرنشان کرد: راهاندازی کتابخانههای تخصصی شیعی از سوی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری حرکتی نوین در راستای پاسخ به عطش و نیاز مخاطبان است.
وی تصریح کرد: وجود استراحتگاه و فضایی که مخاطبان غير بومي شهر اصفهان بتوانند در آن به مطالعه و تحقیق بپردازند از ضروریات این کتابخانه است.
نشانسته ریز، برگزاری نشست های جنبی را یکی از فعالیت های مهم این کتابخانه عنوان کرد و گفت: در زمان حاضر بیش از 821 عضو فعال و 6 هزار عضو در طرح جامع این کتابخانه وارد شدند.
نشاسته ریز از وجود کتب نسخ قدیمی چند هزار ساله و چاپ سنگی در این کتابخانه تخصصی خبر داد و افزود: آمادهسازی جدول راهنمایی کتب تفاسیر و تهیه تقویم شیعه بر اساس وقایع شیعی از دیگر اقدامات انجام شده است.
مدیر کتابخانه تخصصی شیعه اصفهان در پایان گفت: کتابخانه تخصصی شیعه با در اختیار داشتن بیش از 13 هزار جلد کتاب تخصصی در زمینه شیعه و اسلام، جایگاه دوم در کشور را پس از کتابخانه مرعشی قم به خود اختصاص داده است.
پایان پیام/
نظر شما