به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تبریز، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور، ظهر امروز(14خرداد) در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) که در مصلی اعظم امام خمینی(ره) برگزار شد، با طرح این پرسش که رمز و راز ماندگاری حضرت امام خمینی(ره) چیست، تصریح کرد: الطاف الهی شامل الطاف عامه و الطاف خاصه است که الطاف عامه خداوند نیاز به پیش شرط ندارد، اما جهت مشمولیت الطاف خاصه خداوند باید زمینه ای فراهم شود.
وی افزود: کسی که خدا را یاری کند امدادهای غیبی از سوی خداوند جهت یاری او خواهد رسید.
آیت الله حسینی بوشهری تاکید کرد: هر جهاد و تلاشی مورد عنایت خداوند نیست و الطاف خاصه خداوندی مشروط به شرط است.
مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور همچنین با اشاره به موفقیت های حضرت امام درتشکیل انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: جهاد توأم با اخلاص در راه خدا، دلیل و رمز و راز پیروزی امام خمینی(ره) و پیروزی انقلاب اسلامی است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ویژگی های شخصیتی امام خمینی(ره) تصریح کرد: امام نه تنها پیشوای شیعیان شد، بلکه پیشوای مسلمانان شد و مسیحی نیز به آن افتخار می کند.
وی اظهار داشت: امام در سایه اخلاص به این جایگاه رسید، نقش اخلاص باید در جای جای زندگانی ما موثر باشد.
آیت الله حسینی بوشهری همچنین توکل به خدا را از دیگر ویژگی های شخصیتی امام خمینی(ره) دانست و گفت: امام توکل به خدا داشت و از هیچ کسی جز خدا نمی ترسید.
مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور با تاکید بر معنویت گرایی در زندگی امام خمینی(ره) ابراز داشت: امام هم فرد انقلابی و هم چهره خستگی ناپذیر و هم بزرگ ترین مرد انقلابی معاصر ماست، اما نسبت به مستحبات هم حساب باز می کند و این پیامی برای مردم است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه ساده زیستی از دیگر ویژگی های حضرت امام(ره) است، عنوان کرد: حضرت امام، رهبر بزرگ ترین انقلاب، در خانه ای اجاره ای زندگی می کردند، دشمن در ایام دفاع مقدس، شهر را بمباران می کند که از حضرت امام می خواهند به پناهگاه برود، اما ایشان می گوید آیا پاسدارانی که از ما حفاظت می کنند هم پناهگاه دارند.
وی با اشاره به اعتقاد امام خمینی(ره) به مردم تصریح کرد: علما و روحانیانی در طول تاریخ به مبارزه برخاستند، اما بسیاری از آنها نگران جدایی مردم در میانه راه بودند، اما امام خمینی(ره) از همان سال 1342 به مردم اعتقاد داشت، 25 سال از رحلت امام می گذرد اما هنوز مردم، امام را رها نکردند.
آیت الله حسینی بوشهری همچنین ابراز داشت: در گذشته بسیاری معتقد بودند که اسلام و دین مربوط به آخرت مردم است، اما امام فرمود: کتاب های حدیثی ما مربوط به زندگی و تدبیر امور زندگی مردم است و برای فقه تعریف جدیدی مطرح کرد.
مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور با اشاره به اینکه امام برای انتظار حضرت مهدی(عج) تفسیر جدیدی تعریف کرد، تصریح کرد: تا دیروز تعریف از انتظار این بود که بنشینیم تا فساد همه جا را فرا بگیرد تا صاحب الزمان ظهور کنند، اما امام فرمود: نباید دست به دست بگذاریم و امر به معروف و نهی از منکر از دوش جامعه برنداشته نمی شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه، مرجعیت امام خمینی(ره) را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: امام در چهره یک مرجع تقلید، رهبریت انقلاب را عهده دار شد و مردم ایشان را به عنوان نائب امام معصوم شناختند، امامی که در حوزه های علمیه رشد کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رسالت و وظیفه مردم در عصر امروز اظهار داشت: امام امروز در میان ما نیست اما خلف صالح امام حضرت آیت الله العظمی خامنه ای در میان ماست، راه رهبری راه امام است، کلام رهبری کلام امام است، عده ای تحت عنوان تکثیر مکتب امام، جاده انحرافی رابه مردم معرفی کنند و به گونه ای سخن بگویند که سلیقه های خود را به دیدگاه های امام تحمیل کنند.
آیت الله حسینی بوشهری تاکید کرد: آنچه را که رهبری، امروز در موضع گیری خود مطرح می کنند همان موضع گیری های امام است.
مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور خاطرنشان کرد: برخی طوری حرف می زنند که گویا امام دغدغه اسلام و احکام اسلامی را نداشته است، اما امام دغدغه احکام اسلامی را داشت.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: پیام امام این است که مردم و جوانان باید در جامعه اسلامی و انقلاب اسلامی، نقش آفرین باشند نه دیگران.
وی با اشاره به اینکه پیام امام کمک به محرومان و مستضعفان بود، تصریح کرد: امام معتقد بود محرومان جامعه باید زیر دست و پا له نشوند و مشکلات زندگی آنها را از بین نبرد، امروز عده ای دم از امام می زنند اما وقتی بحث حمایت از مسلمانان جهان مطرح می شود می گویند ما اهل این میدان نیستیم.
آیت الله حسینی بوشهری تاکید کرد: راه امام، سازش ناپذیری و عدم تسلیم در برابر زورگویان و ستمگران است.
مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور افزود: ما هم با نام و هم یاد و هم مکتب امام کار داریم، اگر کسی به این ها معتقد شد، می توان مگفت که این شخص پیرو راه امام است، وگرنه یک ظاهر سازی بیش نیست.
پایان پیام/
نظر شما