مبلغان و مروجان دینی به کمک آموزش و پرورش بیایند

مشاور وزیر و دبیرکمیته همکاری های حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مبلغان و مروجان دینی به کمک آموزش و پرورش بیایند، گفت: حضور حوزه های علمیه صرفا برای توسعه فرهنگ دینی و اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، حجت الاسلام مجتبی ملکی، مشاور وزیر و دبیرکمیته همکاری های حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش در نشست مشترک با شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش فارس با اشاره به اینکه نیاز است که مبلغان و مروجان دینی به کمک آموزش و پرورش بیایند، گفت: حضورحوزه های علمیه صرفا برای توسعه فرهنگ دینی و اسلامی در راستای تحول بنیادین در آموزش و پرورش است.


مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای اجرایی شدن سند تحول بنیادین پنج مرحله ترسیم شده است، افزود: وظیفه تمام نهادهای دولتی و غیردولتی این است که آموزش و پرورش کشور را در این امر یاری کنند.


حجت الاسلام ملکی با اشاره به اینکه مرحله اول اجرایی شدن سند تحول تبیین ضرورت آن بوده است، افزود: نظام آموزشی ما بر گرفته از مبانی غربی بود و ضرورت تغییر مبانی آن به مبانی دینی و اسلامی بارها توسط مقام معظم رهبری و صاحبنظران مورد تاکید قرار گرفته بود.


دبیر کمیته همکاری های حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش تکمیل سند را گام بعدی تحول دانست و اضافه کرد: در این مرحله مباحثی همچون تاکید بر آموزش نیروی انسانی ماهر و کارآمد مدنظر قرار گرفت که این موضوع با تاسیس دانشگاه فرهنگیان قابل دست یابی است.


مشاور وزیر آموزش و پرورش همچنین از آماده سازی و تدوین نمایه اجرای سند تحول توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و اظهار داشت: در این نمایه برای بند بند این سند در زمینه ها و عرصه های مختلف فعالیت هایی مشخص و تعریف شده است.


حجت الاسلام ملکی با اشاره به اینکه سومین مرحله در سند تحول تضمین اجرای آن بوده است، یادآور شد: در این مرحله نیازمند تامین فضا و تجهیزات فناوری مانند هوشمند سازی مدارس هستیم که دراین امر سایر دستگاه ها باید آموزش و پرورش را یاری کنند.


وی افزود: تعمیم سند تحول گام چهارمی بوده است که این موضوع در دستور کار تمامی مسئولان آموزش و پرورش در وزارت، ادارات کل و ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق قرار گرفت و ما شاهد هستیم که حتی وزیر آموزش و پرورش برای این موضوع به تمام مراکز استان ها و برخی از شهرستان ها سفر کرده است.


دبیر کمیته همکاری حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش افزود: در این مرحله از تمام دستگاه ها و نهادهایی که به نوعی می توانستند در این تحول آموزش و پرورش را یاری کنند، دعوت شد و در این راستا توافق نامه ای ما بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش منعقد شد.


به گزارش اداره روابط عمومی آموزش وپرورش فارس، مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مرحله تحکیم آخرین مرحله اجرای سند تحول است که در آن حیات طیبه هدف غایی تحول در آموزش و پرورش عنوان شده، گفت: برای رسیدن به این موضوع باید علوم ما به سرچشمه های و حیانی متصل شود.


دبیر کمیته همکاری حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در همین راستا نیاز است که مبلغان و مروجان دینی به کمک آموزش و پرورش بیایند، تاکید کرد: حوزه های علمیه به هیچ عنوان قصد تصدی گری در آموزش و پرورش را ندارند و حضور آنها صرفا برای توسعه فرهنگ دینی و اسلامی است.

 

پایان پیام/

کد خبر 219710

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha