اجرایی شدن 80 درصد مصوبات شورای آموزش و پرورش کردستان

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان از اجرایی شدن بیش از 80 درصد مصوبات شورای آموزش و پرورش استان در سال جاری خبرداد.<BR>

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، خسرو ساکی، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان شامگاه پنج شنبه همزمان با پنجمین روز از هفته شوراهای آموزش و پرورش در یکصد و بیست و هشتمین جلسه شواری آموزش و پرورش استان در سنندج گفت: امسال در کل استان 109 جلسه شورای آموزش و پرورش تشکیل شده که حاصل این جلسات 794 مصوبه بوده که از این تعداد 703 مصوبه معادل بیش از 80 درصد از مصوبات اجرایی شده است.


وی ادامه داد: 157 مصوبه مربوط به امور آموزشی،160 مصوبه پرورشی، 191 مصوبه در حوزه عمرانی، 14 مورد پژوهشی و 179 مصوبه در حوزه اداری مالی بوده است.


وی با اشاره به اینکه شورای آموزش و پرورش عرصه ای برای نظارت مردم بر چگونگی فعالیت های آموزش و پرورش است، تصریح کرد:در این شورا تاکید شده باید از فکر، امکانات و قابلیت های همه ی آحاد ملت برای رفع مشکلات آموزش و پرورش بهره گرفت.
 

 

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان افزود:حل و فصل مسائل و مشکلات آموزش و پرورش نیازمند مشارکت مسئولان، ائمه جمعه، صاحب نظران و اساتید تعلیم و تربیت است.


ساکی یکی از برنامه ها و طرح های در دست اقدام آموزش و پرورش بحث سند تحول بنیادین خواند و عنوان کرد: در این سند حرکت از وضع موجود برای رسیدن به وضعیت مطلوب در آموزش و پرورش مدنظر است.
 

 

وی خاطرنشان کرد: در این سند تاکید شده که آموزش و پرورش باید بسترساز و ایجادکننده شرایط دست یابی دانش اموزان به حیات طیبه باشد.
 

 

وی به تعریفی از حیات طیبه پرداخت و اضافه کرد: حیات طیبه به معنای زندگی مطلوب بشر در همه ابعاد و مراتب بر اساس آموزه های قرآنی است.
 

 

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به ساحت های موجود در فلسفه تعلیم و تربیت که زمینه ساز حیات طیبه است، اظهارداشت: از جمله این ساحت ها تعلیم و تربیت اعتقادی، عبادی و اخلاقی، اجتماعی و سیاسی، تعلیم و تربیت زیستی و بدنی است.
 

 

ساکی از دیگر ساحت های تعلیم وتربیت را زیبا شناختی وهنری، اقتصادی و حرفه ای، ساحت علمی و فناورانه ذکر کرد.
 

 

وی خاطرنشان کرد: برای دستیابی دانش آموزان به حیات طیبه باید ارتباط خود با خدا، ارتباط انسان با خودش، ارتباط با طبیعت و ارتباط با دیگران به این قشر آموخته شود.
 

 

وی تصریح کرد: 23 هدف کلان و 131 راهکار طی سندی برای رساندن دانش آموزان به حیات طیبه تدوین شده است.
 

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان بیان داشت: تجربه های گذشته حاکی از این مطلب است که منابع دولتی به تنهایی قادر به تامین نیازهای آموزش و پرورش نیست و لذا باید از مشارکت های مردمی برای رقع مشکلات و کمبودهای موجود در این سازمان بهره گرفته شود.
 

 

ساکی خواستار اهتمام بیشتر برای وصول درآمد عوارض نوسازی شهرداری به آموزش و پرورش استان شد و اعلام کرد: در 9 ماهه امسال درآمد عوارض نوسازی شهرداری یک میلیارد و 880 میلیون ریال بوده که این میزان در مدت مشابه آن در سال های 90 و 89 به ترتیب 3 میلیاردو 48 میلیون ریال و 3 میلیاردو 462 میلیون ریال بود.
 

 

گفتنی است،قانون شوراهای آموزش و پرورش در 26 دی ماه سال 72 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.
 

 

پایان پیام/

 

کد خبر 218143

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha