«اشک های احساسی» باید جای خود را به «رویکردی عملی» بدهد

مخالفان حمل سلاح گرم از سوی شهروندان در آمریکا پس از سخنرانی احساسی اوباما در مورد حادثه تیراندازی در مدرسه ابتدایی هشدار دادند که اشک های احساسی باید جای خود را به رویکردی عملی بدهد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از بلومبرگ،در پی حادثه مرگبار تیراندازی در مدرسه ابتدایی در ایالت «کانکتیکت» آمریکا موجب شد تا حامیان کنترل حمل سلاح توسط شهروندان آمریکایی،باراک اوباما،رییس جمهوری آمریکا را برای وضع قانون منع حمل سلاح تحت فشار قرار دهند.
حامیان این قانون تاکید کرده اند که اوباما باید اشک های احساسی خود را به رویکردی عملی تبدیل کند.
باراک اوباما در یک سخنرانی کشته شدن 27 نفر از جمله 20 کودک در این حادثه تیراندازی را کاتالیزوری برای مقابله با خشونت های مربوط به سلاح های گرم در این کشور دانست.
رییس جمهوری آمریکا که در کاخ سفید سخن می گفت،افزود:کشور ما تا کنون بارها و بارها این گونه حوادث را شاهد بوده است.
اوباما ادامه داد:ما باید با هم همکاری کنیم تا عملکردی کارآمد برای جلوگییری از این گونه تراژدی ها داشته باشیم.
این سخنان در حالی است که در حادثه های قبلی نیز باراک اوباما با ارائه سخنانی مشابه نسبت به بروز این گونه حوادث در آمریکا ابراز ناراحتی کرده بود اما هیچ گونه اقدام عملی برای متوقف کردن حمل سلاح از سوی شهروندان انجام نداد.
پس از تیراندازی در هنگام پخش یک فیلم در کلورادو که منجر به کشته شدن 12 نفر و مجروح شدن 58 تن دیگر شد،اوباما قول داد تا به دنبال بک توافق ملی برای کاهش خشونت های مبوط به سلاح های گرم باشد.
اما اکنون در حالی که حدود یک ماه از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می گذرد هیچ کدام از آن وعده ها عملی نشده است.
اما این بار بلافاصله پس از سخنرانی اوباما ،گروه های حامی کنترل حمل سلاح با به چالش کشیدن رییس جمهوری آمریکا در وی درخواست کردند تا سخنان خود را با قوانین کشور هماهنگ کند.
مایکل بلومبرگ؛شهردار نیویورک و رییس اتحادیه شهرداران علیه سلح های غیرقانونی در این باره گفت:درخواست و دادن وعده برای در پیش گرفتن رویکردهای عملی بی فایده است و باید حرف را به مرحله عمل رساند.
وی افزود:ما نیاز به عمل داریم زیرا پیش از این از این گونه لفاظی ها زیاد شنیده ایم.
با وجود اینکه شهرداران 752 شهر آمریکا طرحی را علیه حمل سلاح گرم و عدم نظارت بر آن آغاز کرده اند، لابی حمایت کننده از حمل سلاح گرم در آمریکا هنوز هم از قدرت اعمال نفوذ و تاثیرگذاری بالایی برخوردارند.
فروش سلاح در آمریکا با قیمت بسیار ارزان سبب شده تا تولید کنندگان آن پول هنگفتی را کسب نمایند.
آمریکا از جمله کشورهای جهان محسوب می‌شود که خرید و حمل انواع سلاح در آن آزاد است و به همین دلیل شرکت‌های اسلحه سازی در این کشور از طریق ساخت و فروش انواع سلاح سود سرشاری می‌برند.
تخمین زده می‌‌شود که در آمریکا بیش از 200 میلیون قبضه اسلحه‌ شخصی وجود دارد و سالانه 30 هزار نفر با سلاح گرم در این کشور کشته می‌شوند.
 

کد خبر 205488

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha