«علی تن»، مدیر بخش هنر دینی سی و دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، درباره اهداف و فعالیتهای بخش هنر دینی این نمایشگاه گفت: بخش هنرهای دینی در این دوره از نمایشگاه شامل چندین بخش است که اولین بخش آن، هنرهای تجسمی است که شامل یازده رشته مختلف و در این بخش ۱۸۰ اثر هنری از ۱۸۰ هنرمند در نگارخانه به نمایش گذاشته شده است.
مدیر بخش هنر دینی سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن اظهار کرد: در این نمایشگاه، کارگاههای هنری متعددی نیز برگزار میشود که در آنها هنرمندان رشتههای مختلفی همچون خوشنویسی، نقاشی، خط نقاشی، تذهیب، نگارگری، تصویرگری و گرافیک در موضوعات قرآنی، دعا و مسائل دینی شامل امام علی (ع)، شهدا، حاج قاسم سلیمانی و شهید آوینی خلق اثر میکنند.
وی همچنین از اجرای کارگاههای خوشنویسی یاد کرد که در آن فرازهایی از جوشن کبیر و آیات قرآنی خطاطی شده است. در طول چهار شب گذشته از نمایشگاه، ۶۰ اثر هنری در این کارگاهها تولید شده است.
علی تن به بخش دیگری از نمایشگاه اشاره کرد و گفت: در بخش آواها و نغمات نیز، گروههای سرود نوجوانان، نقالی و نمایشهای خیابانی حضور دارند.
وی درباره بخش نقالی توضیح داد: نقالی به شکل پرفورمنس اجرا میشود و نقالها با حضور در میان مردم و دعوت از آنها، هم نقالی میکنند و هم مسابقاتی را برگزار مینمایند. به برگزیدگان که اغلب کودک و نوجوان هستند، جوایزی اهدا میشود.
علی تن همچنین به استقبال خوب از بخش سرود اشاره کرد و گفت: در این بخش، گروههای سرود دختران و پسران هم سرودهای حماسی و هم سرودهای دینی اجرا میکنند که با استقبال خوب علاقمندان مواجه شده است.
مدیر بخش هنر دینی سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن به چالشهای موجود در فضای نمایشگاه اشاره کرد و گفت: امسال فضای نمایشگاه محدود بود و با توجه به تعداد بالای هنرمندان فعال در حوزه هنر و عترت، فضای موجود برای این حجم از آثار هنری کافی نبود. بسیاری از اساتید و هنرمندان تمایل داشتند در این نمایشگاه شرکت کنند اما به دلیل محدودیت فضا، نتوانستند حضور یابند.
وی با اشاره به مشکلاتی که در چیدمان آثار نمایشگاه وجود دارد، اظهار کرد: در بخشهای مختلف، آثار هنری بهطور نامناسبی بر روی پارتیشنها قرار گرفتهاند، که باعث شده نمایش آثار از زیبایی خود بیفتد و دید مناسبی برای بازدیدکنندگان فراهم نشود.
نظر شما