لزوم تحقق عدالت در واگذاری پرده سینما به استان‌ها

فرخنده گفت: اگر اعتقاد به این داریم که سینمای یک قدرت فرهنگ‌سازی است باید سرمایه‌گذاری در بخش شکوفایی استعدادها، تولید آثار و عدالت در واگذاری پرده سینما به استان‌ها مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، علی فرخنده شامگاه شنبه (۲۱ مهر) در سومین جشن مهر سینمای ایران در خراسان جنوبی، اظهار کرد: آثار جوانان مستعد در شهرستان‌های استان در دل این رویداد هنری دیده می‌شود.

وی با بیان اینکه جشن مهر سینمای ایران یک کار ابتکاری جدید و ارزشمند بود تا صدای هنرمندان استان‌ها به مرکز برسد، افزود: برگزاری این رویداد کمک می‌کند تا استعدادهای بالقوه و ذی‌قیمتی دیده و شنیده شود و به منصه ظهور برسد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی از رشد آمار حوزه سینمای استان در سال جاری خبر داد و گفت: تعداد مخاطبان سینمای استان از ۳۲ هزار و ۸۱۵ نفر در نیمه نخست سال گذشته به ۵۵ هزار و ۴۱۵ نفر در نیمه نخست سال جاری رسیده که رشد خوبی دیدن فیلم در خراسان جنوبی داشته است.

فرخنده با اشاره به فروش بلیت سینماهای استان از ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال در نیمه نخست سال گذشته به بالغ ۲۰ میلیارد ریال در نخست سال جاری رسیده است، بیان کرد: سال گذشته در سینماهای استان ۱۹ فیلم اکران شده که در سال جاری به ۲۵ اثر رسیده است.

 وی با بیان اینکه سینما فردوسی بیرجند و سینما پارک قاین از درجه یک به ممتاز ارتقا یافته است، ادامه داد: همچنین به تعطیلی سینما بعثت شهرستان سرایان پایان دادیم و حدود سه تا چهار ماه است که مردم این شهرستان از فعالیت این سینما بهره‌مند شدند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی عنوان کرد: تجهیزات سینمایی طبس با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال به‌روزرسانی شده است و امیدواریم با حمایت دستگاه‌های نظارتی به زودی شاهد بهره‌برداری از این سینما باشیم.

فرخنده با تأکید بر اینکه عدالت واگذاری پرده سینما به استان‌ها مقوله بسیار مهمی است، گفت: اگر اعتقاد به این داریم که سینمای یک قدرت فرهنگ‌سازی است به‌طور یقین نیازمند این هستیم که سرمایه‌گذاری در بخش شکوفایی استعدادها، تولید آثار و عدالت در واگذاری پرده سینما به استان‌ها مورد توجه قرار گیرد.

وی گفت: همچنان که نگران این هستیم که حوزه تهاجم فرهنگی غرب می‌تواند ارزش‌های این کشور و نظام اسلامی را مورد تاثیر منفی قرار دهد، پرداختن به زیبایی‌ها و ابعاد مختلف مسائل اجتماعی و فرهنگی در پرده سینما می‌تواند در حفظ و نگه‌داشت فرهنگ ایرانی و اسلامی بسیار موثر باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در مجموع ۸۱ اثر به سومین جشن مهر سینمای ایران ارسال شده، تصریح کرد: از این تعداد ۱۶ اثر مستند، ۲۱ اثر داستانی، ۳۲ اثر نماهنگ، دو اثر انیمیشن و ۱۰ اثر فیلم‌نامه است.

فرخنده بیان کرد: در مجموع امشب از ۱۹ اثر تقدیر خواهد شد که از این تعداد پنج اثر در بخش مستند، هشت اثر فیلم‌ کوتاه، چهار اثر نماهنگ، یک اثر فیلم‌نامه و یک اثر انیمیشن است.

گفتنی است، جشن مهر سینمای ایران از سال ۱۴۰۱ با هدف تجلیل و تکریم از هنرمندان سینمایی در استان‌ها، معرفی استعدادهای جوان و ارتباط مسئولان با هنرمندان، همچنین افتتاح طرح‌های سینمایی برگزار می‌شود.

سومین «جشن مهر سینمای ایران» ۲۱ مهرماه طی مراسمی با تجلیل از پیشکسوتان سینما در سراسر کشور به کار خود پایان می‌دهد. جشن مهر سینمای ایران همزمان با روز ملی سینما از ۲۱ شهریور آغاز به کار کرد و پیش از این قرار بود آیین اختتامیه آن روز ۱۱ مهرماه برگزار شود که به دلیل شهادت سیدحسن نصرالله به تعویق افتاد.

کد خبر 1785359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha