به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت الاسلام والمسلمین «سیروس حکمتی نیک» ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه ضمن توصیه خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، دوری از گناه و معصیت، اظهار کرد: امیرالمومنین امام علی (ع) معدن، مکان، خزینه و گنج همه علوم و معارف ها است و به تعبیر خود ایشان «هیچ پرواز کنندهای به و نمیرسد».
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه موقت یاسوج گفت: این شخصیت بزرگ دریای بیکران معارف، علوم و دانشها در عرصههای مختلف است، علم لدنی، علم ماکان، علم مایکون، علم حال همه در وجود این امام بزرگ نهفته است.
وی با اشاره به اینکه شخصی خدمت امام علی (ع) رسید و گفت«از محضر شما چند سوال دارم، آنها را جواب بده»، افزود: امام علی (ع) فرمود «از من بپرس، ولو به جای چهار سوال، ۴۰ سوال داشته باشی، من آماده پاسخگویی به سوالات تو هستم».
حجت الاسلام حکمتی نیک ادامه داد: این مرد محضر امام علی (ع) سوال نخست را مطرح کرد و پرسید«آن چیست که به عنوان یک واجب، فریضه و تکلیف بزرگ بر گردن هر انسان سنگینی میکند، واژه بر انسانها در دنیا چیست و واجبتر از آن چیست».
امام جمعه موقت یاسوج بیان کرد: آن مرد پرسید «آن چیست که برای انسان مایه تعجب است و آن چیست که از هر چیز تعجبآورتر است، عجیب چیست و عجیبتر برای انسان چیست؟». وی با اشاره به سوال سوم این شخص از محضر امام علی علیه السلام، یادآور شد: «آن چیست که به انسان نزدیک آن چیست که از انسان به او نزدیکتر است، قریب چیست و قریبتر چیست».
حجت الاسلام حکمتی نیک به آخرین سوال این شخص اشاره کرد و افزود: وی از محضر امام پرسید «آن چیست که برای انسان در این دنیا خیلی سخت و مشکل است و آن چیست که از هر چیزی سختتر و مشکلتر برای انسان است».
خطیب موقت نماز جمعه یاسوج با اشاره به پاسخ امام علی (ع) به سوال نخست این شخص، خاطرنشان کرد: امام فرمود «آنچه به عنوان یک واجب، تکلیف و فریضه بر دوش هر انسانی سنگینی میکند و واجب است همه انسانها در زندگی آن را انجام دهند، اطاعت و بندگی خداوند است».
وی یادآور شد: ما همه مکلف و مامور هستیم که حق بندگی، پرستش و عبودیت خداوند را در زندگی ادا کنیم و بتوانیم بنده خوبی برای خداوند باشیم. حجت الاسلام حکمتی نیک افزود: امام علی علیه السلام فرمود «آن چیزی که از این واجبتر بوده، ترک گناه است و اما واجبتر است از آن ترک گناهان و محرمات الهی است و انسان نباید گرد گناهان باشد».
امام جمعه موقت یاسوج با اشاره به پاسخ امام علی علیه السلام در مورد سوال دوم این شخص، گفت: امام فرمود «آن چیزی که برای انسان مایه تعجب است، دنیا با ظاهری زیبنده، مزین و آرایش کرده خود را به انسان عرضه میکند و تعجب آورتر از آن، حب دنیا و اینکه انسان به تشنه مال و منال دنیوی شود».
وی به پاسخ امام علی علیه السلام سوال سوم این شخص اشاره کرد و ادامه داد: امام (ع) فرمود «آن چیزی که به انسان خیلی نزدیک است، قیامت انسان است و از لحظهای که از دنیا میرود، قیامت او آغاز میشود و نزدیکتر از قیامت، مرگ است و تا انسان نمیرد، قیامت وی آغاز نمیشود».
حجت الاسلام حکمتی نیک بیان کرد: امام علی (ع) در جواب سوال چهارم فرمود «آن چیزی که برای ما سخت است، قبر است که انسان را به تنهایی در خانه وحشت، غربت سیاهی و وحشت قرار میدهند و سختتر از آن این است که انسان بدون از زاد و توشه از دنیا برود و هیچ عملی نیکی نداشته باشد».
امام جمعه موقت شهر یاسوج خاطرنشان کرد: بهترین توشه را تقوای الهی، ایمان، عمل صالح و پیروی از دستورات خداوند متعال است.
وی در خطبه دوم نماز جمعه شهر یاسوج ضمن توصیه مجدد خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، دوری از گناه و معصیت، گفت: پیامبر گرامی اسلام (ص) فرمود «وقتی روز قیامت به پا میشود و همه خلایق و بنی آدم را برای حسابرسی به محکمه الهی میآورند، هیچ انسانی قدم از قدم بر نمیدارد، مگر اینکه در آغاز چند سوال از او میپرسند که نخست میپرسند عمرت را در چه راهی گذراندی؟، دوران جوانی خود را چگونه گذراندی؟، مال خود را از کجا به دست آوردی و چگونه مصرف کردی؟ از میزان محبت، مودت و دوستی ما با اهل بیت (ع) سوال میپرسند».
حجت الاسلام حکمتی نیک ادامه داد: فلسفه این همه سفارش و توصیه آموزههای دین اسلام و شریعت آسمانی این است که ما بدانیم در عالم پس از مرگ، قیامتی وجود دارد و در آن که صحرای محشر نام دارد، دادگاه الهی شکل میگیرد و همه بنی آدم باید جوابگوی عملکرد خود باشند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه موقت یاسوج به آغاز هفته دولت اشاره کرد و گفت: از دوم تا هشتم شهریور ماه، سالروز شهادت رئیس جمهور مردمی، شهید رجایی و نخست وزیر شهید محمد جواد باهنر به نام هفته دولت نامگذاری شده است.
نظر شما