حجت الاسلام محمدتقی قندی، معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران کشور در رابطه با برنامه های این معاونت در سال 91 به خبرنگار شبستان گفت: شاخص ترین برنامه این معاونت در سال جدید گسترش فعالیت های قرآنی در حوزه خصوصا در بخش«حفظ » است که با توجه با فرمایشات مقام معظم رهبری در تربیت حافظان قرآن، تلاش می شود تا در این زمینه فعالیت های جدی تر انجام شود.
وی افزود: تکمیل طرح ارزیابی مبلغین و تشکیل تعداد گروه های ارزیابی بیشتر برای عملی شدن شاخص های مدنظر مرکز، در سطح مدارس و مراکز آموزش عالی حوزوی در سراسر کشور از دیگر برنامه های در دست اقدام معاونت فرهنگی است.
حجت الاسلام قندی با اشاره به ایجاد تغییر و تحولات جزیی در آموزش های خاص مبلغان، خاطرنشان کرد: همه ساله با توجه به مسایل مورد نیاز جامعه، دوره های آموزشی کوتاه مدتی برای مبلغان خواهر حوزوی در سطح کشور برگزار می شود که توسعه موضوعی و کمی این دوره های آموزشی کوتاه مدت، در سال 91 در دستور کار قرار دارد.
معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران کشور، توسعه موضوعی گروه های تخصصی تبلیغ، تعریف و تعیین مراحل خاصی از تبلیغ برای طلاب شاغل به تحصیل را نیز از دیگر برنامه های این معاونت در سال جدید برشمرد و گفت: علاوه بر برنامه های فوق طرح «معرفت شناسی فاطمی» طرحی جامع و گسترده است که امسال در سطح مدارس و حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور اجرایی می شود.
حجت الاسلام قندی در رابطه با برنامه های خاص این معاونت برای دانش آموختگان و فارغ التخصیلان مقطع سطح دو و سه (کارشناسی و کارشناسی ارشد) حوزه نیز خاطرنشان کرد: نرم افزار اطلاعات جامع دانش آموختگان حوزوی در سال 90 طراحی و تهیه شد که تحلیل صحیح اطلاعات آن می تواند در ساماندهی و اثرگذاری فعالیت های دانش آموختگان موثر باشد که در سال جاری از اطلاعات موجود در این نرم افزار برای توسعه فضای فعالیتی دانش آموختگان استفاده می شود. البته این فعالیت ها صرفا در زمینه تبلیغی محدود نمی شود هرچند که برنامه های تبلیغی خواهران طلبه در اولویت قرار دارد.
وی پشتیبانی گسترده تر علمی از مسئولان اخلاق و مشاوران مدارس و تعیین مسئول خاص در این زمینه را از دیگر برنامه های این معاونت در سال 91 عنوان کرد و گفت: هدف ازانجام این طرح، ایجاد نظم و انسجام بیشتر در مسایل اخلاقی و تربیتی خواهران طلبه است. از سالها پیش سعی براین بود که حوزه های علمیه و خواهران طلبه بتوانند از حضور افرادی به عنوان اساتید اخلاق و به صورت اختصاصی در هر پایه تحصیلی در مدارس بهره مند شوند. چرا که این مسئله برای پاسخگویی به نیازها و درخواستهای طلاب امری ضروری بود.
معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران کشور افزود: بخشی از این نیازها درحال حاضر توسط مشاوران و با وجود محدودیت های خاص پاسخ داده می شود اما درخواست ها و نیازها بیش از این و در موضوعات مختلف و به شکل خاص درجهت تعالی اخلاقی و معنوی طلاب است. به همین منظور معاونت فرهنگی در حال برنامه ریزی ویژه در این عرصه است که افرادی دارای صلاحیت برای پاسخگویی به این نیازها در مدارس و مراکز آموزش عالی حوزوی حضور داشته باشند. یعنی افرادی به صورت خاص و تنها با این مسئولیت و به صورت مستمر درمدارس حضور یابند و وظیفه آنها تنها رسیدگی به مسایل اخلاقی طلاب باشد.
حجت الاسلام قندی با اشاره به برگزاری جشنواره بین المللی خواهران حوزوی گفت: این جشنواره باحضور خواهران طلبه از مذاهب مختلف و سایر کشورها برگزار می شود بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، مقدمات این کار در سال 91 و اصل برنامه در سال 92 اجرایی می شود.
پایان پیام/
نظر شما