به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، دکتر علی اصغر شعاعی در جلسه هماهنگی و ترویج فعالیت های قرآنی در مساجد، که با حضور مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد قم در حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد با اشاره به مسئله شیوع کرونا و تعطیلی فعالیت های قرآنی و جلسات، گفت: این مسئله در کل فعالیت های قرآنی کشور تاثیر گذاشته است و لازم است و امیدواریم با توجه به بهبود شرایط این فعالیت هابه رونق گشته بازگردد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسابقات مدهامتان با بیان اینکه مسابقات مدهامتان منصوب به جایی به نام مساجد است، گفت: این مساجد طبق احادیث جایگاه قرآن هستند.
شعاعی ادامه داد: از طرفی یکی از ضعف هایی که در اکثر کشورهای اسلامی وجود دارد این است که این پایگاه اصلی قرآن که در زمان پیامبر کارکرد جامع داشته و در آن علاوه بر عبادت به امور اجتماعی و آموزشی پرداخته می شده است، محدود به نماز خواندن شده است و مساجد ما کارکرد اصلی خود را از دست داده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم تصریح کرد: برگزاری مسابقات مدهامتان از این حیث دارای اهمیت می باشد که ما را به کارکرد اصلی مساجد نزدیک می کند و باعث توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه می شود و باعث می شود که مساجد به رسالت اصلی خود که ترویج فرهنگ قرآن و عترت علیهم السلام است نزدیک شود.
مدیر مرکز امور قرآنی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با اشاره به حدیث ثقلین و توصیه پیامبر اسلام به تمسک همزمان به قرآن و عترت علیهم السلام، افزود: از طرفی دیگر یکی از ویژگی های این مسابقات با توجه به اینکه همه رشته ها را در بر می گیرد این است که در آن به حدیث ثقلین جامه عمل می پوشاند و به سفارش پیامبر ما را نزدیک می کند.
مدیر مرکز امور قرآنی دانشگاه علوم و معارف قرآن با بیان اینکه ما باید به رویکردی که مساجد در صدر اسلام داشتند نزدیک شویم و در تمام مساجد آموزش قرآن داشته باشیم، کریم گفت: در این زمینه طرح های متعددی ارائه شده است. یکی از طرح هایی در این زمینه ارائه داده ام طرح سرباز مسجد است که در این طرح در تمام مساجد فعالین قرآنی و قاریان و حافظان قرآن خادم مسجد شوند و خدمت سربازی را آنجا سپری کنند.
نظر شما