به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، «سعید سعادتی» در نشست امضای تفاهم نامه همکاری میان ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد و بنیاد ملی بازی های رایانه ای که امروز (دوشنبه، هشتم دی ماه) در محل این بنیاد برگزار شد با بیان اینکه خواسته فعالان بازی های رایانه ای و سایر فعالان در حوزه فضای مجازی برداشتن موانع و باز کردن گره ها و همچنین افزایش مهارت های هنری و فرهنگی از آنان توسط دولت است، گفت: جالب است بدانید بسیاری از این فعالان تقاضای مادی نیز ندارند بلکه تقاضا دارند گره ها در این حوزه باز شود.
معاون فرهنگی هنری ستاد فهما افزود: حجت الاسلام والمسلمین دکتر ارزانی رییس این ستاد به دلیل سابقه حضور و فعالیت در 54 کشور دنیا تجربیات خوبی در این حوزه دارند و از زمان حضورشان در این ستاد زمینه ساز تحولات گسترده ای در حوزه های مختلف شدند.
وی ادامه داد: با هدایت حجت الاسلام والمسلمین دکتر ارزانی سند تحول در ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد تنظیم شد که افق آن 18 ساله و با چشم انداز 1414 است.
سعادتی ادامه داد: سال 1400 آخرین سال برنامه سه ساله اول ما است.
وی اضافه کرد: اساسنامه ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور پس از 26 سال در سال 98 به تایید و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید و ما به این صورت شناسنامه دار شدیم.
معاون ستاد فهما در ادامه با بیان اینکه 25 هزار کانون فرهنگی هنری به سامانه بچه های مسجد وصل شده اند، گفت: فعالیت تمام کانون های فرهنگی هنری به صورت منسجم و طبقه بندی شده در این درگاه ملی ضبط می شود.
سعادتی افزود: «فهما» برند ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد است و این ستاد برند بچه های مسجد را ثبت کرده است. این ستاد برای استفاده از خرد جمعی بعد از 25 سال شورای سیاستگذاری خود را فعال کرده که سه وزیر و روسای سازمان های مختلف از جمله سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه و سازمان بسیج مستعضفان عضو آن هستند.
بنابر این گزارش، «حامد نصیری» نیز در این نشست با بیان اینکه بر اساس پیمایشی که در سال 1398 صورت گرفت، 32 میلیون ایرانی بازی ویدئویی انجام می دهند، گفت: هر بازیکن به صورت متوسط 93 دقیقه در روز بازی می کند و ۴۹ درصد هر روز بازی می کنند.
معاون پژوهشی بنیاد ملی بازی های رایانه ای افزود: 65 درصد از بازیکنان به صورت آنلاین و چهار درصد از آنان هر روز بازی می کنند.
وی ادامه داد: 92 درصد از کل بازیکنان روی پلتفرم موبایل، 17 درصد روی تبلت و 87 درصد روی گوشی های هوشمند بازی می کنند.
وی افزود: میانگین سنی بازیکنان به این صورت است که 13 درصد میانسال، 17 درصد نوجوان، یک درصد کهنسال، 44 درصد جوان و 25 درصد کودک هستند.
وی با بیان اینکه باید دستگاه های فرهنگی و غیر فرهنگی کار ویژه ای در مورد بازی های رایانه ای انجام دهند، اظهار کرد: خیلی خوب است که بچه های مسجد و کانون های فرهنگی هنری آموزش ببیند و وارد حوزه بازی های رایانه ای شوند.
معاونت پژوهشی بنیاد ملی بازی های رایانه ای افزود: تفاهم نامه همکاری میان این بنیاد و ستاد هماهنگی مساجد (فهما) می تواند موجب افزایش تولیدات مطابق با رویکرد دینی و ملی در کشور شود.
همچنین، «محمدرضا عطاردی» در ادامه با بیان اینکه 32 میلیون ایرانی بازی های رایانه ای انجام می دهند، گفت: صنعت بازی های رایانه ای گردش مالی بسیار زیادی دارد و در سال 1398 چهار هزار و 300 میلیارد تومان گردش مالی داشته است.
معاون برنامه ریزی بنیاد ملی بازی های رایانه ای افزود: این بنیاد در سال 85 تاسیس شد و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عضو هیئت امنای آن است.
وی اضافه کرد: بنیاد ملی بازی های رایانه ای یک موسسه فرهنگی رسانه ای، غیر انتفاعی و غیر دولتی است و از وظایف آن برنامه ریزی و طراحی کلان در زمینه بازی های رایانه ای و استفاده از ظرفیت های داخلی و خارجی برای تقویت این صنعت و افزایش رویکرد دینی و ملی در ساخت بازی های رایانه ای است.
عطاردی در ادامه با بیان اینکه بنیاد ملی بازی های رایانه ای در برنامه ریزی های خود توجه ویژه به اسناد بالادستی همچون برنامه های توسعه پنج ساله و به ویژه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دارد، یادآور شد: برنامه ریزی های این بنیاد توسط 14 سیاست کلی تنظیم شده است.
وی ادامه داد: بنیاد ملی بازی های رایانه ای چهار معاونت عملیاتی دارد و سعی دارد به جای افزایش تعداد عده و عده، با تقلیل هزینه های جاری خود، بودجه خود را برای افزایش تولید بازی های دیگر صرف کند.
معاون برنامه ریزی بنیاد ملی بازی های رایانه ای با بیان اینکه نگاه این بنیاد افزایش بازی های رایانه ای با نگاه دینی و ملی است، تاکید کرد: همکاری ما با ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد می تواند موجب گسترش این نگاه در سطح مساجد کشور شود.
نظر شما