به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پرشکی استان زنجان امروز در جلسه شورای اطلاع رسانی استان زنجان از اجرای طرح زیست فردی و اجتماعی جدید، همزیستی با کرونا خبر داد و اظهار کرد: همزیستی با کرونا نیازمند الزامات و پیش نیازها است تا حداقل عوارض را برای مردم داشته باشد.
مصطفی محمدی با بیان اینکه ایران جزو ۱۰ کشور بلاخیز دنیاست و طبیعی است مدیران متناسب با شرایط کشور باید مهارتهای لازم را کسب کنند، ادامه داد: همکاری مردم در فازنخست شیوع ویروس کرونا مناسب بود اما در فازهای دوم و سوم همکاری مردم مطلوب نبود و این امر موجب ایجاد پیکهای شدید شد.
وی بر ضرورت تدوین یک برنامه و نقشه راه ملی برای همزیستی با کرونا اشاره کرد و گفت: بایستی وظایف دستگاههای اجرایی در این طرح مشخص شود و اینکه رسانهها در تصمیمگیری، برنامه ریزی و اجرایی کردن این برنامه نقش اساسی دارند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان بیان داشت: تغییر در سیاستگزاری، برنامه ریزی و مدیریت کشور، اصلاح قوانین دست و پا گیر و بازدارنده برای شرایط کرونایی ضروری بوده و سبک مدیریتی باید متناسب با این شرایط تغییر کند.
محمدی با اشاره به اینکه تهیه برنامه عملیاتی و نقشه راه برای همه دستگاههای اجرایی با رویکرد جدید متاثر از کرونا ضروری است، خاطرنشان کرد: استانداردسازی فضاها برای حضور مردم در ادارات و مکانهایی که خدمات دریافت میکنند، ضروری است.
این مسئول خاطرنشان کرد: تهیه نقشه راه و برنامه عملیاتی فرهنگی، هنری و اجتماعی با حضور ذینفعان ضروری بوده و مردم باید با چنین برنامههایی همکاری کنند.
در ادامه جلسه مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان به قرارگاه کرونا و اقدامات انجام شده در آن اشاره کرد و گفت: این قرارگاه مصوبات ستاد کرونا را پیگیری و رصد میکند.
به گفته مسیحالله سلطانی، برحسب دستور العمل ابلاغی قرارگاه در استان تشکیل و در دستگاههای دولتی و روستاهای دارای دهیار تشکیل میشود.
وی ادامه داد: ۱۸ هزار و ۸۳۱ مورد بازرسی توسط قرارگاه ستاد کرونای استان زنجان انجام شده که ۴ هزار و ۱۷۷ واحد تذکر گرفته و ۲۲۴ واحد پلمپ شده است.
نظر شما