بررسی چرایی ترور دانشمندان هسته ای

در پی به شهادت رسیدن محسن فخری زاده، رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع در جریان عملیات تروریستی و همچنین در سالروز شهادت مجید شهریاری، رادیو فرهنگ به موضوع چرایی ترور دانشمندان هسته ای می پردازد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، در پی به شهادت رسیدن محسن فخری زاده، رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع در جریان عملیات تروریستی و همچنین در سالروز شهادت مجید شهریاری، رادیو فرهنگ به موضوع چرایی ترور دانشمندان هسته ای می پردازد. در توضیح این برنامه آمده است:

ترور پی‌درپی دانشمندان هسته‌ای ایرانی همواره این پرسش را مطرح می‌کند که به راستی چه افراد یا گروه‌هایی پشت این سوءقصدها قرار دارند و چه اهدافی را دنبال می‌کنند؟ پیچیدگی در برنامه ترورها بخشی از سیاستی است که از یک جهان‌بینی خاص نشات می‌گیرد. این جهان‌بینی به القاء ایرانی‌ستیزی، مسلمان ‌ستیزی و حمایت از رژیم‌صهیونیستی می پردازد و متصدیان این سیاست ها یک هدف مشترک را دنبال می کنند که در برنامه «نقد امروز» شنبه ـ ۸ آذر ماه ـ این موضوع بررسی می شود. 

در این برنامه در ارتباط با علی اکبر صالحی، رییس سازمان انرژی اتمی این موضوع که چرا دشمن به ترور اینچنین اشخاصی به این شکل روی می آورد پیگیری می شود و با حضورحسین مروتی، نویسنده کتاب شهید علم و فرید شهریاری، برادر شهید شهریاری نقش شهید دکتر مجید شهریاری در پیشرفت فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران بررسی می شود.

همچنین در این برنامه شهریار حیدری، نایب رییس دوم  کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و حسین خلفی رییس سابق پژوهشگاه و مشاور رییس سازمان اتمی به همراه نوروز نسب به بررسی دلایل دشمن برای ترور شخصیت های علمی به ویژه دانشمندان هسته ای می پردازند.

شهید محسن فخری زاده عصر جمعه در آبسرد دماوند ترور ‌شد و به شهادت رسید. همچنین مجید شهریاری از جمله دانشمندان هسته‌ای ایران به شمار می‌رود که با طراحی موساد، همکاری اطلاعاتی و عملیاتی منافقین در هشتم آذر ۱۳۸۹ خورشیدی به شهادت رسید. شهریاری را به عنوان طراح تئوریک ساخت نسل جوان راکتورهای هسته‌ای می‌شناسند.
برنامه «نقد امروز» با محور مطالبه گری در حوزه ی فرهنگ و پیگیری چگونگی مدیریت فرهنگی کشور شنبه، دوشنبه و پنجشنبه ها ساعت ۱۰:۳۰ از رادیو فرهنگ پخش می شود. تهیه کنندگی برنامه فردا را محمدرضا حاج حیدری برعهده دارد.

کد خبر 997741

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha