خبرگزاری شبستان// هرمزگان
سردار شهید عبدالمجید عراقىزاده در مردادماه سال 1336 در یک خانواده مذهبى در بندرعباس چشم به جهان گشود.
پدرش برادرزاده علامه شهید حضرت آیتالله حاج على وکیلى، امام جمعه لارستان در عهد رضاخان و مادر ایشان نوه دخترى این علامه شهید بود.
پدر او که خود معلم قرآن و پایبند به اجراى قوانین شرع بود از همان اول کودکى وى را تحت تربیتهاى اسلامى قرار داد.
وى از همان موقع در حالى که شاید 12 سال بیشتر نداشت نماز و روزه را آغاز کرد و با قرآن و تعالیم اسلامى آشنا شد و در مراسم مذهبى با شوق و ذوق فراوان فعالانه شرکت مىکرد.
ایشان تحصیلات ابتدایى و متوسطه را در بندرعباس به پایان برد و پس از طى دوره دانشسراى عالى کرمان و اخذ مدرک فوقدیپلم ریاضى، خدمت سربازى خود را به صورت معلم در بخش نمین بندرعباس آغاز نمود.
در همین زمان بود که انقلاب اسلامى به رهبرى مجاهد کبیر، امام خمینى(ره) با قدرت و شدت، رژیم طاغوت را در هم مىکوبید و عبدالمجید نیز پا به پاى دیگر همرزمانش ضمن حفظ ارتباط با نیروهاى فعال در بندرعباس به افشاگرى علیه رژیم طاغوت پرداخت و در بالا بردن بینش علمى، سیاسى و انقلابى دانشآموزان همت والایى از خود نشان داد.
هنگامی که فرمان امام(ره) مبنى بر اعتصاب سراسرى را دریافت نمود مدرسه را تعطیل و آن را به کانون گرم و فروزان مبارزه علیه رژیم سرسپرده شاه تبدیل نمود.
با پیروزى انقلاب اسلامى در بهمن 1357، شهید عراقىزاده که خدمت سربازى خود را به پایان رسانده بود به بندرعباس آمده و به عنوان معلم ریاضى در مدرسه شهید شاهپور به انجام وظیفه پرداخت و در سنگر آموزش و پرورش فعالیتهاى خود را در بعد تازهاى آغاز نمود.
عشق و علاقه وافرى که به تربیت اسلامى و رشد و شکوفایى دانشآموزان در مدرسه داشت از او معلمى نمونه و مورد علاقه تمام دانشآموزان و همکاران ساخت.
با آغاز حملات وحشیانه و متجاوزانه رژیم بعثى عراق به میهن اسلامى، وى به حراست از حریم مقدس انقلاب پرداخت و به جبهههاى نبرد شتافت.
سردار شهید عبدالمجید عراقىزاده از اواخر سال 1359 از جبهه کوت شیخ به جبهه دارخوین منتقل گردید و چون در امداد مهارت داشت، به بهدارى منتقل شد و در نقش امدادگر مشغول به کار گردید.
از همان اوایل توانایى بالاى خود را براى احراز فرماندهى بهدارى به منصه ظهور رسانید و از عملیات فرماندهى کل قوا تا عملیات خیبر که به یار پیوست، در پستهاى قائم مقامى و فرماندهى بهدارى مشغول خدمت بود.
سردار شهید عبدالمجید عراقىزاده، دبیر نمونه و معلم ریاضى دبیرستان هاى بندرعباس بود و در سنگر علم نیز از توانایى بالایى برخوردار بود به طورى که هرگاه به قصد مرخصى به شهر بندرعباس مىرفت، آموزش و پرورش بندرعباس با تمدید ماموریت او مخالفت مىکرد و به او پیشنهاد مسئولیتهاى مهمى را مىداد ولى شهید عراقىزاده از قبول مسئولیت در اداره آموزش و پرورش امتناع کرده مجددا به جبهه نبرد باز مىگشت.
در جبهه نبرد در اورژانس هاى عقب جبهه نمىماند و دوست داشت در نزدیکترین اورژانس خط مقدم قرار گیرد تا بتواند از وضعیت دشمن اطلاع کافى و دقیق به دست آورد.
وى در کوتاهترین زمان ممکن نیروها و امکانات لازم براى اورژانس را فراهم مىکرد و وقتى با کمبود آمبولانس مواجه مىشدیم با مسافرت به شهرهاى مختلف، تعدادى آمبولانس براى مناطق جنگى فراهم می کرد و آنها را سریعا به بهدارى انتقال مىداد و تلاش زیادى مىکرد تا خودروهاى غنیمتى نیز براى خدمت به مجروحین، در بهدارى لشکر به کار گرفته شود.
شهید عبدالمجید عراقىزاده، در عملیات خیبر، پس از آن که به نحو عالى از عهده اداره امور مربوط به بهدارى برآمد، در خط مقدم جبهه از ناحیه شکم مورد اصابت ترکش قرار گرفت و قبل از رسیدن به بیمارستان پر کشید و به دوست پیوست.
پایان پیام/
نظر شما