حاشیه های انتخاب رئیس جدید دانشگاه آزاد

دانشجو گفت: اگر شبهه ای در جلسه 21 دی وجود دارد، مربوط به انتخاب رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد است و شبهه ای در انتخاب رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، کامران دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درحاشیه پنجاهمین گردهمایی معاونان دانشجویی فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسرکشور در نشست خبری بااشاره به جلسه 21 دی اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اگر شبهه ای در جلسه 21 دی وجود دارد، مربوط به انتخاب رییس پیشنهادی دانشگاه آزاد اسلامی نیست، بلکه مربوط به انتخاب رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی است. چراکه یکی از اعضای هیئت امنا در جلسه 30 آذر رأی خود را به صورت مشروط ارائه داد.
دانشجو افزود: این فرد رای خود را مشروط بر اینکه در جلسه 21 دی رئیس دانشگاه انتخاب شود و دو مصوبه دیگر جلسه اول نیز اجرایی شود، دانست و به دلیل عدم تعهد عده ای در جلسه، این عضو هیئت امنا نیز می‌توانست رأی خود را پس بگیرد. اگر وی رأی خود را پس بگیرد، رئیس هیئت امناء رأی اکثریت را ندارد.

وزیر علوم تصریح کرد: هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی هیچ بیانیه ای صادر نکرده است و اگر کسی از خود بیانیه ای ارائه داده است، بیانیه قانونی نیست چراکه اعضای هیئت امنا ازجمله بنده هیچ اطلاعی از متن و تایید آن نداشته ام.

دانشجو اظهارکرد: فردا ساعت 15 جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار می‌شود و گزارش بنده از جلسه 21 دی مورد بررسی شوراء قرار می گیرد.

 

ناگفته های دانشجو از جلسه 21 دی

وزیر علوم درخصوص جلسه هیئت امناء گفت: باتوجه به مسئولیتی که طی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی برای برگزاری نخستین جلسه برای تعیین رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد اسلامی به بنده واگذار شده بود، دعوت نامه ای به اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی به منظور انتخاب و معرفی رییس دانشگاه در محل دفتر هیئت امناء فرستاده شد که نخستین جلسه در 30 آذر برگزار شود.

وی ادامه داد: در جلسه 30 آذر رئیس هیئت امناء انتخاب و تاریخ جلسه 21 دی برای انتخاب نهایی رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد انتخاب شد، همچنین قرار شد، مسئولیت اداره جلسه برعهده بنده باشد. اگرچه 4 نفر از اعضای هیئت امنا مخالف بودند اما در نهایت آنان نیز همراهی کردند.

به گفته ی وی در جلسه 30 آذر کمیته سه نفره برای مصاحبه با کاندیداها انتخاب شد، تمام افراد کاندید شده تا 10 دی ماه در جلسه اعضای هیئت امنا برنامه خود را ارائه دادند و تهیه آئین‌نامه برای اداره جلسات در این جلسه رد شد.
وزیر علوم اظهارکرد: در جلسه 21 دی ماه قرار بود رئیس پیشنهادی تا هر چقدر جلسه به طول انجامد، انتخاب شود اما عده ای قلیلی مسر بودند تا این جلسه انتخابی به روز دیگر موکول شود. اما اکثریت اعضای هیئت امناء مخالف این نظر بودند و مقاومت کردند تا رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد اسلامی تعیین شود.
وزیر علوم با بیان اینکه قرار نبود به غیر از اعضای هیئت امناء کسی در آن جلسه حضور داشته باشد، گفت: آقایان زنگ زده بودند و تعدادی از کاندیداها را دعوت کرده بودند. اما برای حفظ احترامات و به چالش کشیده نشدن جلسه ما با تمام سخنان آنان همراهی کردیم و به رای می گذاشتیم.

وی درخصوص مخالف عده ای با انتخاب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تعدادی از اعضای هیئت امناء بر این تاکید داشتند که همه افراد کاندید باید بیایند و برنامه‌های خود را ارائه کنند. ما هم قبول کردیم و گفتیم تماس بگیرید بیایند، تا جایی که سه ساعت قبل برگزاری جلسه به شخصی زنگ زدند برای ارائه برنامه که وی از کاندیدایی انصراف داد، ما گفتیم حتما باید امروز رئیس پیشنهادی انتخاب شود. شاید اشخاص مدنظر شما نیایند که آن ها گفتند اگر کسی نیاید، معذوریتی دارد که اکثیت اعضاء با این مخالف بودند. چراکه این ها بهانه ای برای انتخاب نشدن رئیس دانشگاه آزاد بود.

دانشجو ادامه داد: وقتی دیدیم به نتیجه خاصی نمی رسیم و عده ای به نظر اکثریت احترام نمی گذارند و اصرار دارند که این جلسه به تعویق بیفتد و وقت کشی می کنند. بنابراین با دستور بنده که مسئولیت این جلسه برعهده ام بود، رای گیری صورت گرفت که 5 نفر رای را تحویل دادند و 4 نفر از تحویل رای خود امتناع کردند. بنابراین با رای اکثریت فرهاد دانشجو به عنوان رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد انتخاب شد.
وی ادامه داد: صورت ‌جلسه دوم هیئت امناء توسط آقای مخبردزفولی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در همان جلسه نوشته شد و به امضای اعضا رسید. بنابراین این جلسه کاملا قانونی برگزار شد. اگر شورای عالی انقلاب فرهنگی وی را تایید کند، فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه آزاد است.
وزیر علوم با تاکید بر چند واقعیات موجود در این جلسه، گفت: کسی جلسه را ترک نکرد. رای گیری با حضور همه بود. همه افراد حرف های خود را زدند چه مخالف و چه موافق با صراحت سخن خود را گفتند. اجازه خدشه به تصمیم جمعی داده نشد. در یک جمع باید تصمیم گیری جمعی رعایت شود. هیئت امناء بیانیه ای صادر نکرد.

وی بااشاره به زحمات جاسبی برای دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد: از لحظه ورودم به وزارت علوم تأکید کردم که دانشگاه آزاد بال دیگری از آموزش عالی است و شخص جاسبی به عنوان شخصی که 30 سال زحمت کشیده است، بار سنگینی از آموزش عالی کشور را به دوش کشیده و باید از زحمات وی قدردانی شود.
شایان ذکر است، این نشست خبری در ساختمان وزارت علوم برگزار شد و حدودا 4 ساعت به طول انجامید.
 

پایان پیام/

کد خبر 99709

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha