به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، علی زنگی آبادی دوشنبه (3 آذر) در حاشیه کمک مؤمنانه گفت: با توجه به قرار گرفتن در هفته بسیج با شعار «بسیج پیشرو خدمت و امید آفرین» و در راستای رزمایش کمک مؤمنانه حوزه صدیقه کبری (س) جمعی از اعضای ناحیه حضرت رسول اقدام به تهیه و توزیع 60 بسته غذایی به ارزش 15 میلیون تومان و همچنین 150 بسته بهداشتی کردند که از امروز در بین نیازمندان محدوده شهرک الغدیر و اختیارآباد توزیع می شود.
جانشین ناحیه حضرت رسول(ص) شهرستان کرمان در خصوص جمع آوری بسته ها با بیان اینکه جمع آوری ریالی و پولی این بسته ها توسط حوزه و با همت پایگاه های مقاومت بسیجی که حوزه صدیقه کبری دارد، انجام شده است، ادامه داد: هر پایگاه به نوبه خود با خیرینی که در محدوده استحفاظی پایگاه است همت کردند و هزینه ریالی این بسته ها را جمع آوری کردند و در محدوده استحفاظی خود حوزه صدیقه کبری توزیع می شود.
وی ادامه داد: این بسته ها شامل اقلامی مانند نان، مرغ، گوشت، حبوبات، برنج و قند است که ارزش ریالی هر بسته 250 هزار تومان است.
اعظم عطایی هم در گفتگو با خبرنگار شبستان در خصوص فعالیت های مسجد المعین بولوار هوانیروز با بیان اینکه در این مدت بیشتر فعالیت ها را بسیج برادران و خواهران انجام دادند، گفت: در این ایام بسته های مؤمنانه چند سری به کمک بسیج برادران و خواهران توزیع شد.
مسئول بسیج پایگاه حضرت معصومه(س) مسجد المعین شهرک الغدیر افزود: در این مسجد خواهران یک گروه جهادی دارندکه در همه زمینه ها فعالیت می کند و برای نیازمندان شناسایی شده تشکیل پرونده داده می شود و بعد نیازسنجی شده و برحسب نیازی که دارند چه در بحث معیشتی و ... واحدهای مجزایی هست و هر شخص مسئول یک واحد است که مشکلات را پیگیری می کنند.
وی بیان کرد: واحد دارو و درمان، واحد جهیزیه، واحد مسکن، فرهنگی، تحصیل و درآمد واحدهایی هستند که گروه جهادی دارند که اقدامات زیادی انجام دادند و همه ثبت سیستم شده است؛ به طور مثال در بحث دارو و درمان اگر نیازمندان نیازی داشته باشند، به خیریه های وابسته به علوم پزشکی ارجاع داده می شوند و همچنین بسته های معیشتی زیاد توزیع شده و یا به طور مثال لباس بین نیازمندان و حتی شهرستان های کهنوج و امثال آن فرستاده شده است.
عطایی اظهار کرد: واحد درآمد هم از درآمدهای ناشی از مشاغل خانگی بانوان تأمین می شود و یا حتی در استان های دیگر محصولات را به فروش رسانده و درآمد آن را به نفع نیازمندان ارسال کرده و همچنین در این مدت در بحث جهیزیه خیلی کارها انجام شده است.
وی خاطر نشان کرد: الان در وضعیت کرونا مساجد اکثراً{در فعالیت های سابق خود} غیرفعال هستند مگر اینکه کمک رسانی در شرایطی که به خاطر کرونا برای خانواده ها و بیکاری هایی که ایجاد شده، انجام دهند و فعالیت کنند.
مسئول بسیج پایگاه حضرت معصومه(س) مسجد المعین شهرک الغدیر ادامه داد: سالن هایی تشکیل شده که ماسک ها را به صورت جهادی تهیه کرده و بین کسانی که نیاز دارند توزیع می کنند و در اوایل شیوع بیماری کرونا که کمبود ماسک وجود داشت، بیشتر به خاطر همین گروه های جهادی تشکیل و سالن هایی مجهز شد که بانوان به صورت جهادی می آمدند و تولید ماسک می کردند تا کمبود ماسک را در بازار کاهش دهند.
عطایی به فعالیت های مسجد در دوره قبل از کرونا هم اشاره کرد و با بیان اینکه هم اکنون فعالیت ها در فضای مجازی انجام می شود؛ در خصوص کمک های مؤمنانه گفت: کمک های مؤمنانه بیشتر از کمک های مردمی و خیرین بوده و این بسته ها به همت بسیجیان تهیه شده و بین نیازمندانی که از قبل شناسایی شدند توزیع می شود.
نظر شما