به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، «نادر سقاء» امروز (28 آبان ماه) در دیدار مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل از ستاد گفت: هم اکنون 590 کانون فرهنگی هنری در مساجد سطح استان فعال هستند که از این تعداد 60 درصد در مناطق شهری و 40 درصد در مناطق روستایی قرار دارد.
مسئول ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل تصریح کرد: طبق برنامه پنجم توسعه 25 درصد مساجد استان تا پایان این برنامه دارای کانون فرهنگی هنری بودند و در برنامه ششم توسعه نیز 25 درصد بر کانون های فرهنگی هنری افزوده خواهد شد از ابتدای سال به دلیل شرایط بیماری کرونا این روند متوقف شده است.
این مقام مسئول افزود: بیماری کرونا فقط محدودیت های در برنامه های حضوری کانون ها ایجاد کرده تا با تلاش دست اندرکاران فرهنگی مساجد توانسته این برنامه ها را در قالب فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به مخاطبان خود ارائه دهیم.
سقاء تاکید کرد: فرآیند کارهای اداری و برنامه های فرهنگی به دلیل شیوع بیماری کرونا هم اکنون به صورت الکترونیکی اجرا می شود و از مزیت های این روند صدور بیش از 200 مجوز الکترونیکی برای کانون ها که تلاش خواهیم کرد تا پایان سال همه کانون های مجوز فعالیت خود را به صورت الکترونیکی دریافت کنند.
وی اظهار داشت: با همه محدودیت های مالی و اقتصادی فعالان کانون های مساجد بدون چشمداشت و خودجوش فعالیت های فرهنگی خود را ادامه می دهد و امسال نیز با شعار «هر خانه، یک مسجد» تلاش کرده ایم که فعالیت ها و برنامه های فرهنگی خود را از منازل پیگیری کنیم.
این مقام مسئول فعالان کانون های مساجد تاکنون با مشارکت در برنامه های مختلف ملی و مناسبتی رتبه های برتر استانی و کشوری کسب کرده اند که رتبه دوم در بین کانون های مساجد کشور در رویداد ملی فهما و کسب رتبه برتر در برنامه های دهه کرامت سال جاری از جمله آنها است.
مسئول ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان ادامه داد: بیش از 40 تفاهم نامه همکاری با دستگاه های اجرایی استان با هدف توانمندسازی برنامه های فرهنگی با محوریت مساجد صورت گرفته که تا سال گذشته فعالان کانون های مساجد از این تفاهم نامه استفاده لازم را برده اند.
سقاء خاطر نشان کرد: طرح ملی «ایران قوی» از ۱۹ مهر ماه تا ۲۲ بهمن همزمان با سالروز میلاد دختر نبی مکرم حضرت فاطمه (س) به همت فعالان کانون های مساجد اجرا می شود.
نظر شما