به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «عبدالرضا فاضل» شامگاه امروز(سه شنبه 27 آبان) در گفتگوی خبری اظهار کرد: از دو هفته گذشته شرایط استان گلستان از لحاظ کرونا به سمت قرمز حرکت کرد، پیش بینی می شد استان گلستان این شرایط و پیک سوم کرونا را تجربه نکند اما متأسفانه با وجود رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مردم، استان وارد پیک سوم شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان ادامه داد: در حال حاضر اکثر شهرهای استان گلستان شرایط قرمز کرونا را تجربه می کنند و شهرهای ترکمن نشین اعم از مراوه تپه، کلاله، آق قلا و بندرترکمن در شرایط حادتری قرار دارند.
وی از بستری 490 بیمار کرونایی در مراکز درمانی گلستان خبر داد و خاطرنشان کرد: از این میزان 104 بیمار کرونایی در آی.سی.یو و 49 بیمار به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند و وضعیت خوبی ندارند.
فاضل با بیان اینکه متأسفانه روز گذشته هفت گلستانی بر اثر کرونا جان باختند، یادآور شد: باید بپذیریم که با تداوم این شرایط، تکرار آمار جان باختگان اسفندماه 98 دور از انتظار نباشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان متذکر شد: وقتی تعداد بیماران در یک مقطع به چندین برابر برسد به طور قطع می توان گفت وارد پیک جدیدی شدیم و در حال حاضر اکثر استان ها از جمله گلستان پیک سوم را تجربه می کنند.
وی تصریح کرد: اعمال محدودیت های کرونایی و تعطیلی برخی از اصناف از ساعت 18 عصر، جدای از ایراداتی که دارد نشان می دهد مردم باید کرونا را جدی بگیرند، متأسفانه در سطح جامعه نسبت به کرونا ساده انگاری و عادی انگاری شده و اجرای این طرح ها نشان می دهد کرونا همچنان وجود دارد و مردم باید بیش از پیش پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.
فاضل با بیان اینکه در تیرماه با آغاز عروسی ها، استان گلستان در شرایط قرمز کرونا قرار گرفت، افزود: اختیارات ستاد استانی کرونا در حدی نیست که بتواند محدودیت اعمال کند و تمامی تصمیمات اخیر همان تصمیماتی است که در ستاد ملی کرونا اخذ می شود و براساس تصمیمات ملی شرایط استان ها تغییر می کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان اضافه کرد: شهرستان گنبدکاووس در پیک اول و دوم کرونا آسیب هایی دید اما در پیک سوم نسبت به شهرهای اطراف خود وضعیت بهتری دارد، البته بار درمانی بسیاری از شهرهای اطراف بر عهده گنبدکاووس است و مدیریت فرماندار گنبدکاووس و دیگر مسئولان این شهرستان در مقابله با کرونا قابل تقدیر است.
وی با تأکید بر اینکه بیماری کرونا بیماری ناشناخته است و هنوز واکسن آن به طور کامل ارائه نشده و در درمان آن نیز اختلاف نظر زیادی وجود دارد، خاطرنشان کرد: باید این مهم را بپذیریم که ویروس کرونا درمان کاملی ندارد و همه باید احتیاط کنند تا از ابتلای به آن در امان باشند.
فاضل اضافه کرد: شاید مصرف برخی از ویتامین ها و یا بعضی از راهکارها به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و یا درصد کمی از آن از ابتلا به کرونا جلوگیری کند اما مانع از ابتلا به این بیماری نخواهد شد.
نظر شما