استقرار تانکر های ذخیره اکسیژن در بیمارستان های اصلی جنوب کرمان 

اصغر مکارم گفت: ۲ تانکر ذخیره اکسیژن که ظرف ۴۰ روز آینده در بیمارستان های اصلی منطقه برای تقویت امکانات دفاعی ما در مقابله با این ویروس مستقر می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان امروز ۲۷ آبان نشست شورای مدیران دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برگزار شد.
 

 

 


«اصغر مکارم» در این نشست با اشاره به اهمیت اجرای صحیح محدودیت ها در تحقق نتایج مورد نظر، گفت: با توجه به عنایت ویژه مقام معظم رهبری در جلسه ستاد ملی کرونا که در حضور ایشان برگزار شد در حال حاضر به لحاظ اجرای پروتکل های بهداشتی یک مجموعه همراه و دارای اختیارات تام داریم که می تواند در این شرایط به اجرای این برنامه کمک کند و با ایجاد یک قرارگاه تصمیمات اتخاذ شده با اتحاد و همدلی اجرا می شوند.

 

 

 

 



رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تصریح کرد: این که آمار ارائه کنیم از تعطیلی صنوف و غیره جای تشکر دارد اما آنچه که مهم است بتوانیم افرادی را که دستورالعمل های بهداشتی پیشگیری از انتقال بیماری را رعایت نمی کنند، متوجه اهمیت موضوع کنیم اگر درصدی از اصناف که بی توجه هستند را کاهش دهیم این اقدامات مهم به صورت تصاعدی زنجیره انتقال را کاهش می دهند.

 

 

 

 



وی خاطرنشان کرد: شهرستان جیرفت با توجه به این که محل تجمیع بیماران جنوب استان است، همچنین به لحاظ جمعیتی در منطقه پرخطر و وضعیت قرمز است اما بقیه مناطق جنوب کرمان در وضعیت زرد و نارنجی هستند، شاید به این دلیل است که این موج هنوز به آن مناطق نرسیده است در این شرایط هنر ما این است که کلیه تلاش خود را به کار گیریم اگر چه نمی‌توان صدرصد این موج را کنترل کرد اما می توان کاری کرد که با شرایط محدودتری وارد منطقه ما شود تا ما بتوانیم پاسخگوی بیماران باشیم.

 

 

 




مکارم با اشاره با اقدامات انجام شده در بخش های مختلف به منظور آمادگی هر چه بیشتر در مقابله با موج سوم کووید 19 در جنوب کرمان، اظهار کرد: همکاران پیگیری های قابل توجهی در این راستا داشته اند و تجهیزات مناسبی همچون موتور ژنراتور خریداری شده است که در حال حاضر این تجهیزات در حال نصب هستند.

 

 

 

 




رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: علاوه بر این نیز ۲ تانکر ذخیره اکسیژن که ظرف 40 روز آینده در بیمارستان های اصلی منطقه برای تقویت امکانات دفاعی ما در مقابله با این ویروس مستقر می شود.

 

 

 

 




وی با تاکید بر تسریع روند انتقال بیمارستان کاشانی جیرفت برای تغییر بخش ها با هدف آمادگی دانشگاه در مقابله با موج جدید بیماری در منطقه، عنوان کرد: دستگاه های اکسیژن ساز نیز با تلاش های صورت گرفته در بیمارستان های امام خمینی، ۱۲ فروردین و کاشانی راه اندازی شده و به بیمارستان رودبار جنوب تحویل شده و به ۲ بیمارستان منوجان و قلعه گنج نیز به زودی تحویل می شود، این اقدام ما را در مقابل بسیاری از معضلاتی که به عنوان یک تهدید اصلی در این شرایط می تواند ایجاد شود، بیمه می‌کند.

 

 

 

 

 




مکارم با اشاره به اهمیت حفظ روحیه نیروهای حوزه سلامت به ویژه کادر درمان برای مقابله با این بیماری، ابرازکرد: با همت وزیر بهداشت اعتباراتی دریافت شده که بر این اساس پرداختی ها به روز می شود و کارانه پرسنل درمان تا پایان شهریور سال جاری، این هفته پرداخت می‌شود تا انگیزه ای مضاعف برای کار درمان در این شرایط سخت باشد به دنبال آن اولویت بعدی ما کارانه پرسنل غیر درمان است.

 

 

 

 

 

 



رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به اهمیت تشدید مراقبت ها اشاره کرد و افزود: پیک جدید ویروس جهش یافته تر شده و تغییراتی پیدا کرده است بیماران در برخی موارد بدحال تر مراجعه کرده هر چند ممکن است دیر مراجعه کنند اما باید بحث آموزش های همگانی ادامه یابد و در اجرای پروتکل ها نیز کوتاه نیاییم پس اگر جایی احساس می کنید باید برخورد شود ایستادگی کنید و تعارف نکنید با متخلفان با جدیت برخورد کنید و اصناف متخلف را تعطیل کرده و تجمعات را گزارش دهید تا برخورد قانونی شود.

 

 

 

 

 




وی بیان کرد: مهم است که دچار این باور نشویم که وضعیت ما خوب است اگر این اتفاق بیفتد لطمه بزرگی می خوریم مردم باید بدانند و این دید را داشته باشد که با کوچکترین اشتباهی خرمن باروت آتش می گیرد و این ذهنیت در حوزه سلامت نیز باید باشد، عادی انگاری در درجه اول برای مسئولین و در درجه بعد برای مردم منطقه ما را دچار مشکلات سختی می کند.

 

 

 

 

 

 



مکارم در خصوص داروهای مبارزه با کرونا، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه به تولید داخل در تامین این دارو مشکلی نداریم و سهمیه ای که به بیمارستان ها داده شده کافی است اما درباره انسولین مخصوصا نوع قلم انسولین که هنوز از خارج از کشور وارد می شود به دلیل محدودیت هایی که وجود دارد با سختی تامین مواجه هستیم.

 

 

 

 




رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در خاتمه ضمن توصیه به مردم جنوب کرمان، عنوان کرد: توصیه اول ما این است که مردم فکر نکنند که اثر این انسولین با سایر انسولین ها تفاوت دارد، آنها می‌توانند نیازشان را از طریق انسولین های تولید داخل که پاسخگو است برطرف کنند بنابراین این ذهنیت نباید باشد که اگر انسولین قلمی نبود، دچار مشکل می شوند در بحث واکسن آنفولانزا نیز به دلیل مشکلات ارزی و تحریم تامین آن زمان بر است.

کد خبر 994376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha