به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان،مسجد خداداد تهران، با بخش هایی همچون درمانگاه، باشگاه ورزشی، کتابخانه، دارالایتام، خانه سرگرمی، خلاقیت و صندوق قرضالحسنه، مهدکودک و مهد قرآن به مخاطبان خود خدمات ارایه می دهد. این مسجد در سال 1360 با کمک خیرین و مردم محله مخبر (عارف) تهران راهاندازی شد و دارای امکانات گوناگون مانند حوزه علمیه باقرالعلوم (ع) کتابخانه توحید، صندوق خیریه مُطَهَر، درمانگاه خیریه حضرت ولی عصر (عج) مهدکودک و مرکز خیریه باب الحوائج (ع) است. کتابخانه «توحید» نیز از زمان راهاندازی این مسجد تاکنون هم محل مطالعه دانش آموزان، دانشجویان و سایر اقشار و گروههای گوناگون مردم بوده و این موضوع، زمینه جذب آنان به مساجد را فراهم کرده است.
«زهره مطهری» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به خدمات کتابخانه توحید مسجد خداداد به مخاطبان اظهار کرد: این کتابخانه با 35 هزار جلد کتاب در موضوعات دینی، روانشناسی، علوم اجتماعی، تاریخ، جغرافیا، ادبیات، اقتصاد و کمک درسی به مخاطبان خدمات ارایه می دهد.
مدیر کتابخانه توحید مسجد خداداد با اشاره به اینکه وسعت کتابخانه توحید شش هزار مترمربع است، افزود: این کتابخانه که جزو کتابخانه های مساجد درجه یک محسوب می شود، دارای دو سالن مطالعه برای خواهران و برادران و سالنی مجزا برای کودکان است و مخزن کتابخانه نیز مجهز به سیستم جستجوی کتاب پیشرفته است.
مطهری با اشاره به طرح های کتابخانه در راستای توسعه و ترویج کتابخوانی، گفت: یکی از اقدامات ما در کتابخانه توحید معرفی کتب جدید در بخش تازه های نشرکتابخانه و نیز کانال کتابخانه مسجد است، تا اعضا از کتاب هایی را که به تازگی به بازار نشر وارد شدند، مطلع شوند. همچنین، در این کتابخانه مسابقات متعدد کتابخوانی و طرح هایی همچون شنبه های با کتاب اجرا می شود تا از این طریق گامی در جهت توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی برداشته شود.
وی خاطرنشان کرد: در طول سال ها فعالیت کتابخانه نیز ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان تهران نیز مساعدت های ویژه ای در ارسال کتاب و نیز مجهزکردن کتابخانه به امکانات بهروز کتابخانه ای با کتابخانه توحید داشته است.
مدیر کتابخانه توحید مسجد خداداد در پایان خاطرنشان کرد: پس از بحران کرونا به دلیل تعطیل شدن نمازهای جماعت مسجد و کم شدن حضور مراجعان به کتابخانه فعالیت مسجد خداداد به سمت مبارزه با این بحران سوق پیدا کرد، به گونه ای که کارگاه تولید ماسک و گان در این مسجد به صورت شبانه روز فعال بود و در موج اول این بحران به صورت روزانه چهار هزار ماسک به صورت تولید می شد و در راستای رزمایش مواسات و کمک های مومنانه نیز از سوی این مسجد کمک های قابل توجه ای به نیازمندان در چند مرحله صورت گرفت.
نظر شما