فعالیت بیش از 16 هزار مدرسه غیردولتی در کشور

معاون توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش از فعالیت بیش از 16 هزار مدرسه غیردولتی در کشور خبر داد و گفت: نزدیک به یک میلیون و 300 هزار دانش آموز در این مدارس تحصیل می کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، حسن شربت دار، در نشست شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه آموزش کارآمد باید منطبق بر برنامه ریزی های منطقه ای باشد، اظهار کرذ: بهترین جایگاه برای رسیدگی به این امر شورای آموزش و پرورش است.

 

وی شورای های نظارتی آموزش و پرورش را دو نوع ذکر کرد و افزود: این شوراها شامل شورای نظارتی بر مدارس و شورای عالی انجمن اولیا و مربیان است.

 

شربت دار، با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش از دو معاونت مشارکت های مردمی و اولیا خانواده تشکیل شده است، ادامه داد: با توجه به حضور مسئولان ارشد نظام در آموزش و پرورش این وزارت از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است.

 

معاون توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش از وجود 16 هزار مدرسه غیردولتی در سطح کشور خبر داد و گفت: این مدارس توسط خیران ساخته و مدیریت می شوند.

 

شربت دار اذعان کرد: نزدیک به یک میلیون و 300 هزار دانش آموز در این مدارس مشغول به تحصیل هستند که این امر نشان از توجه افراد جامعه به تربیت و تحصیل فرزندانشان است.

 

وی تاکید کرد: حوزه مشارکت های مردمی آموزش و پرورش باید با یک نگاه تکمیلی مورد توجه واقع شود چرا که مشارکت مردم در آموزش و پرورش موجب تحقق اهداف این نهاد می شود.

 

شربت دار، با بیان اینکه هشت هزار آموزشگاه آزاد در سطح کشور وجود دارد، تصریح کرد: نزدیک به یک میلیون و  115 هزار مخاطب در این آموزشگاه ها مشغول به تحصیل هستند.

 

معاون توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: باید شرایط و امکانات لازم برای حضور حداکثری مردم در فعالیت های فرهنگی و آموزشی جامعه فراهم شود.

 

شربت دار خاطرنشان کرد: در حوزه توسعه مشارکت های مردمی آموزش و پرورش در راستای بازمهندسی فرایندها و شرایط حضور بیشتر مردم در فعالیت های فرهنگی و آموزشی گام برداشته می شود.

 

وی سند تحول آموزش و پرورش را راهنمای تمامی فعالیت های این نهاد دانست و گفت: در این سند 1333 راهکار پیش بینی شده است.

 

شربت دار، اظهار داشت: بدون همراهی، همکاری و مشارکت تمامی بخش های فرهنگی کشور اهداف سند تحول آموزش و پرورش تحقق نمی یابد.

 

معاون توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در شورای آموزش و پرورش هر استان باید برنامه های راهبردی در راستای عملیاتی کردن سند تحول پیش بینی و مطرح شود.

 

شربت دار اذعان کرد: شوراهای آموزش و پرورش نباید صرفا در راستای کمک های مالی و تجهیزاتی مدارس کار کنند بلکه باید کمک های محتوایی و فکری در راستای رسیدن به اهداف این وزارت ارائه دهند.

 

وی با اشاره به اجرای نظام 3-3-6 در مدارس سطح کشور اظهار داشت: تحقق این نظام امروز نیازمند همفکری تمامی مسئولان جامعه است.


شربت دار، با بیان اینکه ناآرامی در آموزش و پرورش موجب ناآرامی در جامعه می شود، گفت: شوراهای آموزش و پرورش استان باید برنامه ای تنظیم کرده و چگونگی اجرا شدن نظام 3-3-6 را در دستور کار قرار دهند.

 

معاون توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تعطیلی مدارس در روز پنج شنبه گفت: این روز به نام خانواده و تربیت نامگذاری شده است.

 

شربت دار با بیان اینکه روزهای پنج شنبه مدارس باید در خدمت مردم باشند، یادآور شد: باید سعی شود برنامه های تقویتی در حوزه خانواده و اولیای دانش آموزان ارائه شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 99365

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha