به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، فرزان معظم مدیر کمیته داوران جشنواره حماسهگویان در خصوص داوری آثار این جشنواره گفت: با توجه به اینکه جشنواره حماسهگویان بهصورت ملی برگزار میشود، آثار بسیار خوبی به دبیرخانه جشنواره رسید و در مهلت مقرر تا دهم آبانماه در بخش دانشآموزی ۳۸۳ اثر به دبیرخانه ارسال شد که شامل مقاطع مختلف دانشآموزی بود. پس از اتمام مرحله بازبینی، ۸۷ اثر برای مرحله داوری معرفی شد.
وی افزود: بخش دانشآموزی و بزرگسال بهصورت جداگانه و با داوران متفاوت داوری میشوند. عزیزانی که در مرحله داوری بخش دانشآموزی از تجربیات خوبشان بهره میبریم آقایان سید عظیم فاطمی، حسین والیانی و رجبپور هستند.
وی از ادامه داوری آثار بخش بزرگسال خبر داد و گفت: در بخش بزرگسال ۴۱۷ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده که کماکان در حال بازبینی آثار هستیم، داورانی که در بخش بزرگسال از تجربیات آنان استفاده خواهیم کرد آقایان سید مهدی ابطحی، حجت السلام فخرزاده، سید عظیم فاطمی و محمود افقری به همراه اینجانب هستند که کار قضاوت را در بخش بزرگسال انجام خواهیم داد.
معظم با اشاره به تنوع آثار رسیده به دبیرخانه این جشنواره خاطرنشان کرد: این آثار روایتهایی از دوران انقلاب اسلامی، مدافعان حرم، دوران اسارت آزادگان، اعزام رزمندگان، پشتیبانی جنگ، نقش زنان و ... از سراسر کشور است که تنوع آن بسیار چشمگیر بود.
مدیر کمیته داوران و کمیته فنی جشنواره حماسهگویان در خصوص کیفیت آثار رسیده به دبیرخانه این جشنواره تصریح کرد: متأسفانه برخی از آثار کیفیت لازم از لحاظ دیداری و شنیداری را ندارند و این مسئله به اصل اثر ارسالی و فهم محتوا لطمه وارد میکند، اما در مجموع آثار قابلیت جذب مخاطب را دارند.
وی در خصوص برگزاری کارگاههای آموزشی در دورههای بعدی این جشنواره افزود: قطعاً اگر برنامهریزی درستی برای برگزاری این کارگاهها انجام شود میتواند کیفیت آثار ارسالی ارتقا یابد، نکته مهم این است که گنجینه مهمی از ناگفتهها و اسرار تاریخ شفاهی دفاع مقدس در ذهن برخی از دوستان وجود دارد که باید بازگو شود و به همین دلیل بهتر است این گنجینه با کیفیت خوبی جمع آوری و نگهداری شود، اگر آموزشهای اولیه ضبط صدا و تصویر برای کسانی که میخواهند خاطرههایشان را بازگو کنند اتفاق بیافتد میتواند منجر به آثار تأثیرگذارتر شود.
نظر شما