شبکه‌های اجتماعی با اهداف سیاسی راه‌اندازی شده‌اند

کارشناس رسانه و مطبوعات با اشاره به اینکه باید ماهیت شبکه‌های اجتماعی مجازی متولد شده در غرب برای مردم و مخاطبان داخلی این شبکه‌ها مشخص شود، اظهار کرد: شبکه‌های اجتماعی با اهداف سیاسی راه‌اندازی شده‌اند.

هادی طوماری، کارشناس رسانه و مطبوعات در گفتگو با خبرنگار شبستان از گیلان، با اشاره به اینکه بسیاری از مخاطبان شبکه‌های اجتماعی مجازی غربی از اهداف شوم لابی صهیونیست در این رسانه‌ها بی‌اطلاع هستند، اظهار کرد: فیس بوک و توئیتر اهداف صهیونیستی استکبار را دنبال می‌کنند.
 

وی با بیان اینکه باید تلاش کنیم ماهیت شبکه‌های اجتماعی مجازی متولد شده در غرب را برای مردم و مخاطبان داخلی این شبکه‌ها مشخص کنیم، تصریح کرد: شبکه سازی یکی از فرآیندهای اصلی در طراحی و مدیریت موفق راهبردی براندازی و سلطه نرم صهیونیست در قبال جوامع بشری و دولت‌ها است.

کارشناس رسانه و مطبوعات، گفت: فیس بوک فهرست راهنمای اجتماعی است که به افراد اجازه می دهد تا اطلاعات خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و به افراد کمک می کند تا به آن بخش از اطلاعات که بیشترین ارتباط با فرد را داراست، دسترسی داشته باشند.

این پژوهشگر با بیان اینکه رسانه‌ها نقش بسیار مهمی در تصویر‌سازی ذهنی در حوزه فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دارند، اذعان داشت: تصویر ذهنی همان تصویری است که از خویشتن داریم و بر اساس نظریه تصویرسازی ذهنی، انسان بیش از آنکه با واقعیات سر و کار داشته باشد، با برداشتی که از واقعیت دارد، سر و کار دارد و نهایتاً نیز بر اساس همین برداشت‌ها و تصاویر تصمیم‌گیری می‌کند.

به گفته طوماری، شبکه‌های اجتماعی به مجموعه‌ای از افراد گفته می‏شود که به‌صورت گروهی با یکدیگر ارتباط داشته و مواردی مانند اطلاعات، نیازمندی‌ها، فعالیت‌ها و افکار خود را به اشتراک می‏گذارند.

مدرس روزنامه‌نگاری و رسانه با تاکید بر اینکه شبکه‌های اجتماعی را می‌توان به دو دسته شبکه‌های مجازی و شبکه‌های غیرمجازی تقسیم کرد، گفت: شبکه‌های غیرمجازی در واقع شبکه‌هایی هستند که توسط مجموعه‌ای از افراد و گروه‌های به‌هم‌پیوسته در محیط اجتماعی عمل می‌کنند. 

شبکه‌های مجازی مکانی برای تبادل اطلاعات است
وی با بیان اینکه شبکه‌های مجازی مکانی برای تبادل اطلاعات است، تصریح کرد: شبکه‌های اجتماعی مجازی سایت‌هایی هستند که با استفاده از یک موتور جستجوگر و افزودن امکاناتی مانند چت، پیام‌رسانی الکترونیک، انتقال تصویر و صدا و غیره امکان ارتباط بیشتر کاربران را در قالب شبکه‌ای از روابط فردی و گروهی فراهم می‌آورند.

این پژوهشگر با بیان اینکه بسیاری از شهروندان علاقه‌ای به بیان اطلاعات شخصی خود در جامعه ندارند، گفت: طراحی ذاتی اینترنت به گونه ای است که تشویقی برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات است، اما در عین حال ایجاد قدرتی موازی و فزاینده بین اطلاعات با ارزش و استفاده نامناسب از آنها است.

طوماری بیان داشت: امروزه شبکه‌های اجتماعی اینترنتی‌ مانند توئیتر، فیس‌بوک و فرندفید از محبوب‌ترین و پرکاربرترین شبکه‌ها در سطح جهان به شمار می‌روند و نقش بسیار مهمی در تصویرسازی ذهنی برای افراد ایفا می‌کنند.
 

فیس بوک و توئیتر ماهیت جاسوسی دارند
وی تصریح کرد: فیس بوک و توئیتر ماهیت جاسوسی دارند و ابزار جاسوسی صهیونیست‌ها به شمار می‌روند که باید در این حوزه اطلاع رسانی بیشتری در کشورمان شود.

مدرس روزنامه‌نگاری و رسانه با بیان اینکه عده‌ای در اینترنت غرق می‌شوند، اظهار کرد: افرادی که تمایلی به بیان واقعیت‌های زندگی خود ندارند در فضای سایبری تمامی اطلاعات خود را برای جهانیان به نمایش می‌گذارند و این نشانه عدم آگاهی فراد از فضای اینترنت، آسیب‌ها، تهدیدها و فرصت‌ها است.

 

پایان پیام/

کد خبر 99270

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha