به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد حسین صوفی، معاون سازمان صدا و سیما در امور صدا در دیدار ستاد اجرایی و شورای راهبردی جشنواره فیلم 100 با اعلام این مطلب گفت: رادیو به عنوان رسانهای قوی و قدیمی، پخش آثار جشنواره را در برنامههای آینده خود قرار میدهد.
معاون صدا در این دیدار گفت: امروزه رسانهها بخش جداییناپذیر از زندگی انسان هستند و به تعبیری جامعهپذیری انسانها بستگی به رسانهها دارد و شاید بتوان گفت رسانهها به جای ما فکر میکنند و یا زمینه فکر کردن ما را فراهم میکنند که بخش مهمی از این روند به خاطر رشد سریع فنآوری است و در واقع زمانی که اولین رسانه تولید شد کسی تصور نمیکرد به این سرعت این توسعه ایجاد شود و همه امور را تحت تاثیر قرار دهد.
صوفی با بیان اینکه اخلاقگرایی در رسانه از جمله توفیقات ما در عرصه جنگ رسانهای است بیان داشت: امروز ما وارد جنگ رسانهای شدیم و اگر در این جنگ با برنامه عمل نکنیم حتماً توفیقی در کار ما وجود نخواهد داشت، از آنجا که بخشی از این جنگ به هنجارها و ارزشها بر میگردد، که ما آن را به اخلاق ترجمه و تفسیر میکنیم، باید نوعی توسعه در مقابله از سوی ما صورت گیرد تا در نهایت با ترویج اخلاق و اخلاق گرایی در این عرصه به توفیقاتی دست پیدا کنیم.
وی با اشاره به شعار "سینمای اخلاق" که برگرفته از فرموده پیامبر اکرم (ص) است: "همانا مبعوث شدم تا مکارم اخلاق را کامل کنم"، گفت: این شعار بدین معنی است که کسانی که افتخار پیروی از پیامبر اعظم را دارند و مطیع اوامر او و مبلغ ارزشهای اخلاقی هستند، بایستی به دنبال ترویج اخلاق ،هنجارها و ارزشهای او باشند، وی افزود: یکی از بهترین بسترها برای ترویج اخلاق، رسانه است، علی الخصوص رسانه تصویری؛ و رادیو نیز به عنوان رسانهای قوی و قدیمی، جایگاه مناسبی در این عرصه دارد.
صوفی خاطر نشان کرد: رادیو توانسته است علیرغم هجوم و حضور دیگر رسانهها، به تولید و انتشار پیام بپردازد و حتی شاهد آن هستیم که رسانههای دیگر را نیز به خدمت گرفته است. همچنین در چند سال اخیر سعی کردیم در انجام فعالیتهای رادیویی از فضای درونی خارج شده و به فعالیتهای بیرونی بپردازیم و با تعامل با دیگر رسانهها اعم از مکتوب،سایت و غیره، به معرفی رادیو و جذب مخاطبان جدید بپردازیم.
معاون صدا در پایان یادآور شد: امیدواریم ایجاد بخش رادیو در جشنواره فیلم 100 به معرفی رادیو به مخاطبان جدید بیانجامد و همچنین مشارکت و حضور دیگر جشنوارهها در این رسانه فراهم شود.
بنابر گزارش روابط عمومی هشتمین جشنواره بینالمللی فیلم 100، مدیر شبکه ایران صدا با حضور در این دیدار گفت: رادیو ایران صدا در طول سال با پخش آثار سینمای اخلاق با جشنواره ارتباط خواهد داشت .
رضا رضایی با اشاره به حضور 32 مرکز استانی رادیو در جشنواره فیلم 100 افزود: از هفته پیش اطلاع رسانی رادیویی از طریق مرکر رادیویی صدا و سیمای 32 استان آغاز شد که علاوه بر حضور مراکز استانی رادیو، شبکههای تخصصی نیز برای اطلاعرسانی مشارکت داده شدهاند.
وی تصریح کرد: شبکه ایران صدا یک شبکه تعاملی و رسانهای است و قابلیت آن را دارد تا آثار تولید شده را از هرجا و با هر موضوع دریافت کند. همچنین ابراز امیدواری کرد و گفت: امیدواریم که از تجربه این دوره از جشنواره برای حضور موفقتر در دورههای بعد استفاده نماییم.
حسین ربانی غریبی دبیر هشتمین جشنواره بینالمللی فیلم 100 ضمن معرفی بخشهای مختلف جشنواره بیان داشت: در هر دوره سعی کردهایم ایدهای تازه را با جشنواره همراه کنیم و همکاری با رادیو و شبکه ایرانصدا یکی از تجربههای موفق این دوره از جشنواره است.
ربانی افزود: امسال با تأکید بر تعامل سریع و منسجم با مخاطبین و نیز اعلام لحظه به لحظه و بی واسطه اطلاعات جشنواره از مرحله ثبت نام و ارسال اثر هنرمندان تا اعلام اخبار و اطلاعیهها، دبیرخانه جشنواره کلیه موارد را به صورت آنلاین از طریق سایت جشنواره به اطلاع عموم میرساند.
ضمناً در این جلسه آقایان حبیب ایلبیگی مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، مهران شریعت پناهی مدیر گروه اجتماعی شبکه سه سیما و احسان کاوه مدیر تولید شبکه iFILM و دیگر اعضای شورای راهبردی و ستاد اجرایی جشنواره نیز نقطه نظرات خود را ارائه کردند.
گفتنی است هشتمین جشنواره بین المللی فیلم های 100 ثانیه ای با شعار سینمای اخلاق به همت حوزه هنری استان تهران و با مشارکت اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، رادیو اینترنتی ایران صدا، شبکه سه سیما، شهرداری تهران، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی، شبکه ifilm ، شبکه جهانی جام جم و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در 4 و 5 اسفند ماه سال جاری در تهران برگزار خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما