اسلام حضور مستقیم زن در اجتماع را نکوهیده نمی داند

حجت الاسلام مدبر با اشاره به اینکه از دیدگاه اسلام حضور و دخالت مستقیم زن در اجتماع نه تنها نکوهیده نیست، گفت: از برخی آیات قرآن کریم چنین بر می آید که این حضور بخشی از رسالت او و امری مطلوب و مبارک است.

حجت الاسلام «محمد حسین مدبر» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در جهرم، گفت: لزوم حجاب و تاکید بر آن خود به معنی حضور زن در صحنه اجتماع است وگرنه اگر اسلام معتقد بود زن همواره باید خانه نشین باشد معنی نداشت که حجاب را بر او واجب کند.

 

امام جمعه جهرم افزود: اسلام طرفدار حضور و مشارکت زن در امور اجتماع است، به شرطی که رسالت خطیر وی در امر شوهرداری و تربیت فرزندان تحت الشعاع فعالیت اجتماعی اش قرار نگیرد و با لباس تقوا، عفاف، حیا و متانت در رفتار و گفتار و بدون اختلاط با مردان، صورت بگیرد.

 

وی با تاکید بر اینکه با این 2 شرط حضور زن در فعالیت های اجتماعی بسیار سازنده است، تصریح کرد: از دیدگاه اسلام حضور و دخالت مستقیم زن در اجتماع نه تنها نکوهیده نیست بلکه از برخی آیات قرآن کریم چنین بر می آید که این حضور بخشی از رسالت او و امری مطلوب و مبارک است.

 

حجت الاسلام مدبر گفت: انقلاب اسلامی ایران درصدد این است که ضمن حفظ آنچه زن مسلمان در طول تاریخ اسلام داشته، حقوق اجتماعی او را احیا کند و این مهم در صورتی ممکن است که زن هویت دینی و انسانی خود را بازیابد.

 

وی با تاکید بر اینکه دستورات و توصیه های خداوند برخاسته از مصلحت یا مفسده ای بوده که در کارها موجود است، اظهار کرد: خداوند به حکم اینکه رحیم و حکیم است از زن خواسته که به خاطر مصلحت خودش و جامعه و برای تامین سعادت خود و دیگران با حجب و حجاب وارد صحنه اجتماع شود.

 

امام جمعه جهرم ادامه داد: کسانی که این دستور الهی را نادیده می گیرند بزرگترین ضربه ها را به شخصیت زن وارد می کنند.

 

وی با اشاره به اینکه بزرگترین و مهمترین دغدغه و نگرانی زنان در محیط بیرون از خانه، امنیت و آرامش آنان است، گفت: عفت، متنانت و حجاب به زن بیشتر مصونیت، آرامش و امنیت می بخشد.

 

حجت الاسلام مدبر در پایان گفت: اگر زن به رسالت خود به خوبی انجام دهد و حیا، عفت، متانت و پاک دامنی خود را حفظ کند خود به خود بسیاری از مشکلات حل می شود.

کد خبر 991786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha