برگزاری کنگره بین المللی سلمان فارسی در نیمه دوم سال 91

استاندار فارس از برگزاری پیش همایش کنگره بین المللی سلمان فارسی در اردیبهشت 91 خبر داد و ابراز امیدواری کرد: کنگره بین المللی سلمان فارسی در نیمه دوم سال آینده برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، مهندس حسین صادق عابدین، استاندار فارس، امروز (22دی) در جمع اعضای ستاد برگزاری کنگره بین المللی سلمان فارسی با اشاره به اینکه این دیدار به منظور تدوین برنامه های اجرایی و تسریع در روند برگزاری این همایش عملیاتی شده است، گفت: پس از بررسی برنامه ها و تدابیر اتخاذ شده در برگزاری کنگره سلمان فارسی، از همه مدیران استان می خواهم تا تمام تلاش خود را برای برگزاری سریع تر این همایش عظیم بین المللی به کار گیرند.


وی به تجربه موفق برگزاری کنگره تجلیل از میرزا احمد نی ریزی در شهرستان نی ریز اشاره کرد و افزود: باید از تجربه قابل قبول در برگزاری این همایش ملی بهره جسته و همایش بزرگداشت سلمان فارسی را با بهترین کیفیت و در خور شان این شخصیت برجسته تاریخ اسلام و ایران برگزار کنیم.


رئیس شورای تامین استان فارس با ارج نهادن به تلاش هایی که در سراسر کشور برای بالا بردن سطح کیفی این همایش صورت گرفته است، اظهار داشت: اراده قابل توجهی در مجموعه مدیریتی استان فارس برای برگزاری این کنگره بین المللی وجود دارد و امیدواریم هر چه سریع تر شاهد به بار نشستن این تلاش ها باشیم.


استاندار فارس همچنین از برگزاری پیش همایش کنگره بین المللی سلمان فارسی در اردیبهشت 91 خبر داد و اظهار امیدواری کرد: کنگره بین المللی سلمان فارسی در نیمه دوم سال 91 برگزار شود و باید چاپ کتاب و پوستر، برگزاری شب شعر و برپایی نمایشگاه هنرهای تجسمی به عنوان برنامه های جانبی این کنگره بین المللی در نظر گرفته شود.

 

پیشینه:

سلمان فارسی یا روزبه پسر وخشودان از صحابه ایرانی مشهور حضرت محمد(ص)، پیامبر اسلام بود که نبی مکرم اسلام او را از اهل بیت خویش خواند. وی با این که پسر یکی از زمین داران ایران بود، زرتشتی باقی نماند و سال‌ها در پی حقیقت و دین راستین به سرزمین‌های گوناگون سفر کرد که در همین سفرها در سرزمینی به بردگی در آمد و سپس توسط پیامبر اعظم (ص) خریداری و آزاد شد، سلمان فارسی که دانش‌های ایرانیان را می‌دانست از مشاوران حضرت رسول (ص) از جمله طراح اصلی حفر خندق در جنگ خندق بود.

 

زادگاه سلمان را دشت ارژن فارس در هفت فرسنگی شیراز عنوان کرده اند و گفته اند که قبیله اش در کازرون احترام فوق العاده داشتند و حتی پس از آن که کازرون به دست مسلمین افتاد، این طایفه از پرداخت جزیه معاف شدند، از رجال برجسته قبیله سلمان، شیخ ابواسحق ابراهیم بن شهریار بن مهریار کازرونی است که در مدت عمر خود صدقات سلمان فارسی را از بیت المال خلفای عباسی می گرفت و بین افراد عشیره تقسیم می نمود.

سلمان در زمان خلافت عمر، والی مدائن شد، در آن هنگام به کاخ والی نرفت بلکه در دکانی می نشست و به امور مردم رسیدگی کرد، سلمان دارای چنان مقامی بود که پس از مرگ، حضرت علی (ع) با دست خود او را غسل داد.

 

پایان پیام/

کد خبر 98921

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha