به گزارش خبرگزاری شبستان، رئیس دفتر رئیس جمهور، طی پیامی خطاب به رئیس هیأت ویژه گزارش ملی سیلابها از دستاوردهای علمی و پژوهشی هیأت ویژه گزارش ملی سیلابها تشکر و قدردانی کرد. در پیام محمود واعظی، خطاب به دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران آمده است: "سرانجام اهتمام ویژه و زحمات بیدریغ و شبانهروزی جنابعالی و بیست نفر از استادان فرهیخته دانشگاههای کشور در قالب «هیأت ویژه گزارش ملی سیلابها» و قریب به ۷۰۰ نفر از کارشناسان و متخصصان کشور به ثمر نشست و اکنون شاهد گزارش جامعی درباره آسیبشناسی و ابعاد مختلف عوامل بروز و تشدید خسارات سیلابهای اواخر سال ۱۳۹۷ و اوایل سال ۱۳۹۸ در کشور هستیم. این گزارش شایسته که در قالب مجلدات متعدد اعم از حاصل مطالعه کارگروههای تخصصی هیأت، کار تلفیق و پاسخ به سوالات رئیس جمهور محترم تدوین و ارائه گردیده است، انشاالله پس از بازنگری نهایی و انتشار آن، مورد استفاده محققان، سیاستگذاران و مجریان قرار خواهد گرفت.
امید است این آثار ارزشمند و ماندگار طی مراسمی با حضور ریاست محترم جمهوری رونمایی شود و از اعضای هیأت و کلیه دستاندرکاران محترم تقدیر بهعمل آید".
بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه تهران، رئیس جمهوری کشورمان اواخر فروردین ۱۳۹۸ با صدور حکمی دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران را به عنوان رئیس هیأت ویژه گزارش ملی سیلابها منصوب کرد تا گزارشی جامع، علمی، معتبر و دقیق درباره ابعاد مختلف سیلاب ۹۸، میزان آمادگی کشور در مقابل سیلاب، شیوه مدیریت بحران، برآورد خسارات و شیوه جبران خسارات و اصلاحات ضروری برای افزایش آمادگی ملی در برابر سیلابها تهیه کنند.
این هیأت متشکل از ۱۵ کارگروه در حوزههای مختلف از جمله فرهنگی، اجتماعی و رسانه، حقوق، هواشناسی و اقلیمشناسی، عرصه هیدرولوژی، سازههای آبی و مدیریت منابع آب، مدیریت بحران، امداد و نجات، زیرساختها، شهرسازی و معماری، کشاورزی و منابع طبیعی و … بود و در مجموع بیش از ۷۰۰ نفر از اساتید و محققان از دانشگاهها و مراکز علمی-تحقیقاتی و نیز نهادهای مدنی کشورمان به مدت یکسال در آن فعالیت داشتند.
هیأت ویژه گزارش ملی سیلابها در طول یکسال فعالیت خود همچنین دو نشست بینالمللی، یک نشست با سازمان WHO و یک نشست نیز با اسکاپ برگزار کرد که نتایج خوبی از این دو نشست بینالمللی از جمله برای استفاده از تجربیات سایر کشورها و نیز به اشتراکگذاری تجربیات کشورمان در مدیریت سیلاب با سایر کشورها حاصل شد.
هیأت ویژه گزارش ملی سیلابها در نهایت اسفند ۱۳۹۸ گزارش نهایی (در ۳۱۰ صفحه) و تمامی گزارشهای تفصیلی کارگروههای مختلف این هیأت (در ۷۶۰۰ صفحه) را ارائه و به کار خود پایان داد.
رئیس دفتر رئیس جمهور، طی پیامی خطاب به رئیس هیأت ویژه گزارش ملی سیلابها از دستاوردهای علمی و پژوهشی هیأت ویژه گزارش ملی سیلابها تشکر و قدردانی کرد.
کد خبر 988608
نظر شما