زن نماد رافت و نماینده مهربانی در نزد پروردگار

استاد حوزه و دانشگاه خوزستان، زن را نماد رافت و نماینده مهربانی در نزد پروردگار دانست و افزود: زنان باید با صداقت، اخلاق نیک، امانت ‌داری و پرهیز از هرگونه خرافه‌گرایی، الگویی مناسبی برای یکدیگر باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، سیده علویه موسوی جزایری، استاد حوزه و دانشگاه خوزستان، امروز(22دی) در همایش زن در جامعه اسلامی که به همت امور فرهنگی و هنری شرکت بهره‌ برداری نفت و گاز گچساران برگزار شد، گفت: رعایت حجاب و حفظ شئون اسلامی فقط مختص بانوان نیست، بلکه مردان نیز باید در پوشش خود در جامعه اسلامی دقت کنند.


موسوی جزایری، بر الگوگیری زنان از حضرت فاطمه (س) تاکید کرد و افزود: دخت نبی اکرم (ص) سرمشق تمام بشریت هستند و زنان ما باید این بانوی گرانقدر اسلام را سرمشق خود قرار دهند.

 

استاد حوزه و دانشگاه خوزستان با بیان اینکه در دین مبین اسلام بر نقش ‌آفرینی و تأثیر زن مسلمان در جامعه تأکید شده است، ابراز داشت: مادران باید فضای خانواده خود را سالم نگه داشته و همواره جلوه ‌ای از آموزه ‌های دینی برای سایر اعضای خانواده باشند.


وی با اشاره به الگو بودن زن مسلمان برای خانواده و جامعه، تصریح کرد: مادران باید در عمل و با برنامه ‌ریزی صحیح و اصولی و منطقی، رعایت حجاب و قوانین الهی و آسمانی را به فرزندان خود بیاموزند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه زندگانی توأم با قرآن و احادیث، سبب تقویت روحیه دینی در فرزندان می ‌شود، بیان داشت: والدین باید با عمل به قرآن، فرزندان و زندگی خود را قرآنی و با دستورات و راهنمایی‌ های قرآن همراه کنند.

 

موسوی‌ جزایری، نقش مادر در یک خانواده را مانند نویسنده فیلم دانست و گفت: مادران در نظام خانواده بر کیفیت و محتوای زندگی تأثیرگذار هستند و باید انتقال ‌دهنده ارزش ‌های انسانی و اسلامی باشند.

 

وی با بیان اینکه مادر محتوای ارزش ‌های دینی و اسلامی را به یک خانواده انتقال می ‌دهد، پدر را به عنوان هماهنگ‌ کننده و نیروی مکمل نظام خانواده دانست.

 

موسوی جزایری گفت: اگر با دیدگاه و اصول روانشناسی و تربیتی جامعه ‌ای مورد ارزیابی قرار گیرد کردار، منش، ارزش و فرهنگ بانوان آن جامعه و تمام ملاک ‌های ضد ارزشی در آن جامعه به دست می ‌آید.

 

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به دیدگاه‌ اسلام درباره زنان و تشریح زوایای این دیدگاه ارزش ‌آفرین بیان کرد: مدیریت تحول و مدیریت تحمل دو جایگاه مهمی است که دین اسلام آن را به زنان جوامع انسانی و اسلامی سفارش کرده است.

 

موسوی جزایری گفت: زنان موجوداتی هستند که مدیریت تحول جامعه را بر عهده دارند و به وسیله این مدیریت و ارتباط با خداوند آموزه‌ های دینی و اسلامی را به دیگر اعضای خانواده و جامعه انتقال می ‌دهند.

 

پایان پیام/

کد خبر 98776

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha