اکران و نقد فیلم سینمایی «باران» در کویت

سالن نمایش «شوراى ملى فرهنگ ، هنر و ادب کویت» شامگاه یکشنبه 18 دیماه، شاهد اکران و نقد فیلم سینمایى ایرانى "باران" ساخته مجید مجیدى بود.<BR> <BR>

به گزارش خبرگزاری شبستان، در این مراسم که با همت باشگاه سینمایى کویت برگزار شد، خامه یار رایزن فرهنگى کشورمان ، خانم «لیلى السبعان» نایب رئیس و «عماد النویرى» مدیر باشگاه سینمایى کویت و شمارى از علاقمندان به هنر هفتم حضور داشتند.

 

در پایان نمایش فیلم ، عماد النویرى مدیر باشگاه و منتقد سرشناس مصرى به نقد و بررسى فیلم "باران" و صنعت سینماى ایران پرداخت .


وی با تمجید از صنعت سینماى کشورمان گفت : پس از تماشاى بسیارى از فیلم هاى ایرانى باید اعتراف کرد ، سادگى سناریوهای فیلمهاى ایرانى و پرداختن به موضوعات روزمره زندگی اجتماعى و همچنین بهره گیرى از بازیگران توانا و حرفه اى از علل پیشرفت و جهانى شدن سینماى ایران است .

 

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مدیر باشگاه سینمایى کویت، فیلمنامه هاى ایران را مغایر با دیگر همتاهاى خود عنوان کرده و افزود: فیلمهاى ایرانى به گونه اى است که با استفاده از فیلمنامه نویسى جذاب، همانند فیلم "طعم گیلاس" ساخته عباس کیارستمى با تماشاگر رابطه عاشقانه ایجاد مى کند و درک و فهم نتیجه فیلم را براى تماشاگر تا پایان فیلم مبهم نگه می دارد.

 

«نادر القنه» استاد دانشگاه و سردبیر مجله "الطلیعه" کویت نیز گفت : در واقع این سؤال که چگونه سینماى ایران در سطح بین المللى مطرح گردید ؟ ، سالها مورد نقد و بررسى منتقدان سینماى جهان بود و منتقدان به این نتیجه رسیدند که پافشارى و اصرار ایرانیان در جهت معرفى مفهوم "هویت"، نقطه آغاز و قدرت سینماى ایران است ، موضوعى که فیلمسازان آمریکایى و شرقى در تبیین آن شکست خوردند.

 

سردبیر "الطلیعه"، سینمای ایرانی را به علت پرداختن به ابعاد انسانی ستود و در ادامه گفت : در فیلم "باران" سکوت عاشقانه قهرمان فیلم یعنی "باران" و رضا عابدینى دنیایى از ناگفته ها و نقطه قوت این فیلم است و افراط گرایى و تفکر متحجرانه و ویرانگر طالبان که باعث آوارگى دهها هزار افغانی گردید را به خوبی زیر سؤال برده است.
 

 

پایان پیام/

 

کد خبر 98693

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha