سمینار یوم حسین(ع) در بمبئی برگزار شد

سمینار یوم حسین(ع) با همکاری خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران و با حضور شخصیت های فرهنگی علما، دانشمندان و خبرنگاران در محل باشگاه خبرنگاران شهر بمبئی برگزار شد.<BR> <BR>

به گزارش خبرگزاری شبستان، در ابتدای این سمینار "سارانجان سینگ آهوجا " سیک مذهب در سخنانی گفت: شهادت امام حسین(ع) برای بقاء و ماندگاری انسانیت انسان بوده و ما و آیندگان باید به دنبال پیام و درسی باشیم که امام حسین(ع) تلاش کرده است با شهادت خود و 18 نفر از خاندانش به نجام برساند.

 

وی تصریح کرد: امروز کسی از یزد یاد نمی کند ولی هر کسی که بوی از انسانیت و حقطلبی در او وجود داشته باشد از امام حسین(ع) یاد کرده و به آموخته های وی عمل می کند.

 

وی با اشاره به آموزه های امام حسین(ع) ادامه داد: ایشان به ما آموخته است که در هر مذهب و هر فرقه و در نقطه از جهان که باشیم با حق باشیم و علیه باطل مبارزه کنیم.

 

بنابر گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، "جعفری" رئیس بنیاد اهل بیت(ع) نیز با اشاره به ایام جاهلیت عرب قبل از اسلام، به زنده بگور کردن دختران اشاره کرده و عنوان داشت که با ورود اسلام راه و روش صحیح زندگی برای انسانها هموار گشته و اسلام راه درست زندگی انسانی را آموخته است.

 

"بشارت شکوه" از شخصیت های شناخته شده شیعی نیز در سخنانی گفت: رفتار و اخلاق هر فرد متأثر از افراد خانواده و والدین وی میباشد لذا برای شناخت امام حسین(ع) فقط کافی است تا کمی خاندان آن بزرگوار را بشناسیم تا درک کنیم که این شخصیت عظیم چه مقام و مرتبه والایی دارند.

 

"سرفراز آرزو" سردبیر هفته نامه اردو زبان هندوستان با اشاره به ضرورت پرداخت بیشتر رسانه ها در انعکاس رویداد بزرگی همچون عاشورا عنوان داشت: مهمترین و اساسی ترین پیام امام حسین(ع) اتحاد مسلمانان است. در زمان کنونی که واقعا مسلمانان به اتحاد نیاز دارند باید به فرمایش امام حسین(ع) عمل کرده و همگی در زیر پرچم کربلا جمع شده و علیه دشمنان اصلی مبارزه کنند.

 

"مولانا منظر حسن" از روحانیون اهل تسنن نیز گفت: امام حسین(ع) از خاندان نبوت و فرزند فاطمه(س) است و می توانست در صحرای کربلا با توسل به پروردگار برای نابودی دشمن دعا کند و در یک لحظه همه دشمنان خود را نابود سازد ولی امام حسین(ع) با مبارزه خود و خاندانش با لشکر یزید خواست تا درس وفاداری، پاسداری، ایمانداری، اسلام دوستی، شهادت و... به جهانیان بیاموزد و به جهانیان بگوید که همیشه از حق حفاظت کنید و با باطل مبارزه کنید.

 

"سودیر ساوند" عضو سابق پارلمان و هندو مذهب گفت: یزید زمان ما آمریکا است و برای نابودی آن اتحاد بین تمام ملت‌ها ضروری است تا با عمل به روش امام حسین(ع) ظالم را از بین برده و یار و یاور مظلوم باشیم.

 

"محمد باقر بیگی" سرکنسول جمهوری اسلامی ایران نیز با اشاره به اینکه امام حسین(ع) به مسلمانان یا شیعیان تعلق ندارد بلکه امام حسین(ع) متعلق به جهانیان و تمامی انسانیت است. ذکر و یاد امام حسین(ع) مختص به حسینیه ها و تکیه ها و عزاخانه ها نیست بلکه در محافل و مجامع علمی و آکادمیک در خصوص نهضت عاشورا و پیام امام حسین(ع) تحقیق و بحث و گفتگو شود.

 

وی همچنین با ارائه سخنانی از گاندی، نهرو و رابیندرنات تاگور رهبران سیاسی هند در خصوص امام حسین(ع) اشاره نمود که این جملات و گفته‌ها مهر تاییدی است که امام حسین(ع) متعلق به همه انسان‌های حق دوست و صلح‌ طلب بوده است.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 98687

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha