به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری شبستان، «هادی عسگری» در نشست خبری «نهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه و عکس دانشجویان (امید)» که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد گفت: این جشنواره یکی از برنامه های مهم و اثربخش برای تولید آثار فاخر با موضوعات اجتماعی است و ثمره آن کنش جمعی دانشجویان برای مسایل اجتماعی جامعه است.
مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری افزود:کلیت آن بیانگر مسئولیت اجتماعی دانشگاه در شرایط خطیر کنونی جامعه است و مستحضر هستید اگر بخواهید به مسئولیت اجتماعی عمل کنید، دانشگاه نمی تواند نسبت به رویداد های پیرامون خود بی تفاوت باشد.
وی ادامه داد: آسیب های اجتماعی باید در اندیشه و کنش دانشجویان تجلی پیدا کند. هر چند به دلیل شیوع کرونا که امکان حضور دانشجو وجود ندارد و همه فعالیت های آموزشی و فرهنگی در بستر مجازی دنبال می شود باید کمک کنیم این ارتباط و مسئولیت پذیری دانشجویان ادامه پیدا کند. در کل شاید بتوانیم از این طریق حس مسئولیت اجتماعی را تقویت و تاب آوری جامعه را بالا ببریم.
مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی افزود:توجه به موضوعات اجتماعی از بستر هنر رویدادی مهم در عرصه فرهنگی و اجتماعی است. برنامه هایی که از این کانال دنبال می شود، اثر بخشی فزاینده ای خواهد داشت.
وی ادامه داد: جشنواره عکس و فیلم کوتاه می تواند ظرفیت کم نظیری را به روی علاقمندان و فعالان اجتماعی قرار گیرد که نتیجه آن تقویت هنجار های مثبت و اصلاح باور ها و خلاقیت ناپسند است.
عسگری گفت: اگر دانشجویان وارد این فرایند شوند سهم و اثر بیشتری بدست می آید. تمام یافته ها ثابت کرده اند که رویکرد پیشگیرانه برای آسیب های اجتماعی موثر تر است.
نظر شما