به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان ساری، «عیسی منصوری» امروز( ۳۰ مهرماه) در جلسه مشترک ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کارگروه اشتغال و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور، استاندار مازندران و معاونین استانداری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، مدیران کل دستگاه های اجرایی مازندران در سالن جلسه شماره یک استانداری برگزار شد، اظهار کرد: تولید باید هدفمند بوده و نیاز است اقدامات مهمی در تشکیل بازارها انجام شود.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به برنامههای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله طرح ﮐﺎرورزی داﻧﺶآﻣﻮﺧﺘﮕﺎن داﻧﺸﮕﺎﻫﯽ، ﻃﺮح ﻣﻌﺎﻓﯿﺖﻫﺎی ﺑﯿﻤـﻪ ﮐﺎرﻓﺮﻣﺎﯾﯽ، ﻃﺮح ﻣﻬﺎرت آﻣﻮزی در ﻣﺤﯿﻂ ﮐﺎر واﻗﻌﯽ، ﻃﺮح ﯾﺎراﻧﻪ دﺳﺘﻤﺰد و ﺑﺮﻧﺎمه ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻣﺎﻟﯽ ﺧﺮد، تصریح کرد: برنامههای وزارت تعاون ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﺼﺎدﯾﻖ ﺳﯿﺎﺳت های ﻓﻌﺎل ﺑﺎزار ﮐﺎر و ﺗﻮﺳﻌﻪ اشتغال و مشاغل خرد هستند.
وی بیان کرد: در بسته کرونایی که روزهای گذشته ابلاغ شده است در حوزه مشوق بیمه ای و یارانه دستمزد پول به کارفرما داده میشود.
این مسئول با اشاره به اینکه قراردادهای سه ماهه نیز مشمول یارانه دستمزد و مشوق بیمهای می شود، تصریح کرد: در این بخش محدودیتی در استان مازندران نداریم.
منصوری از نامه به رئیس جمهور برای افزایش دوره مشارکت از دو به سه سال تسهیلات روستایی خبر داد.
وی با اعلام اینکه در حوزه دام مخالف تسهیلات به سیستم پرورش دام سنتی هستیم و باید بازار شکل بگیرد، خاطرنشان کرد: در حوزه دام باید به فراوری کوچک و روستایی توجه شود.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه سیاست وزارت تعاون، حمایت از واحدهای اشتغال خرد است، ادامه داد: راه حل مشکل اشتغال در کشور هماهنگی بین دستگاههای مختلف است و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این بین نقش هماهنگ کننده را دارد.
این مسئول گفت: ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺳﯿﺎﺳﺖﻫای وزارت، ﺳﻌﯽ در اﯾﺠﺎد ﺗﻐﯿﯿﺮات ﻻزم در ﺑﺎزار ﮐﺎر و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻋﺮﺿﻪ ﻧﯿﺮوی ﮐﺎر داﺷـﺘﻪ و با اﯾﺠﺎد ﺗﺤﺮک در ﻋﺮﺿﻪ ﻧﯿﺮوی ﮐﺎر، ﺗﻮﺳﻌﻪ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﺎ اﯾﺠﺎد ﻣﻬﺎرتﻫﺎی ﺟﺪﯾﺪ باعث ﮐﺎﻫﺶ ﺑﺎر ﺗﻌﻬﺪات ﮐﺎرﻓﺮﻣﺎ و دولت می شوند.
منصوری خواستار ورود جدی به صنایع تبدیلی در استان مازندران شد و گفت: زراعت چوب طرح بسیار خوبی است و باید به شکل صحیح در مازندران اجرا شود و آمادگی داریم منابع را به این سمت بیاوریم.
وی از آمادگی برای راهاندازی مرکز آموزش گردشگری در برخی از استان ها به ویژه مازندران خبر داد و گفت: نیاز است برنامهریزی درستی در این بخش صورت گیرد.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: 10 درصد بودجه مشاغل روستایی به مشاغل خانگی اختصاص داده میشود.
نظر شما