به گزارش خبرگزاری شبستان، میرشمسالدین فلاحهاشمی در مورد «اولین همایش داستان کوتاه ایران» گفت: از آنجا که اینگونه اتفاقات در کشور و در حوزه داستان کوتاه کم است، میتوانم بگویم این همایش کمک بزرگی به پیشرفت ادبیات داستانی و داستان کوتاه در کشور میکند. چرا که ادبیات داستانی انقلاب برخی اوقات با بیتوجهی روبهرو بوده است.
وی افزود: این همایش به جز بار آموزشی میتواند استعدادهای جوان را شناسایی کند و با دعوت از اساتید و پیشکسوتان راه ارتباط خوبی میان آنها و جوانان به وجود بیاورد. تمامی این اتفاقات در انتها منجر به حرفهای شدن فضای ادبی کشور میشود و بسیار موثر خواهند بود.
فلاحهاشمی درباره روند سیر ادبیات داستانی به خصوص داستان کوتاه ایرانی در سالهای اخیر گفت: این سالها شاهد رشد چشمگیری هم از لحاظ کیفی و هم از لحاظ کمی در داستان کوتاه کشور بودیم. مخاطبان داستان کوتاه روز به روز بیشتر میشوند، چرا که خوانندگان میتوانند در زمانی کوتاه اثری را بخوانند و به مفاهیم عمیقی دست پیدا کنند.
این نویسنده تصریح کرد: به جرات میتوانم بگویم این روزها داستان کوتاه مخاطب بیشتری دارد. البته رمان در جایگاه خود باقی است و خوانندگان و مخاطبان حرفهای خود را دارد، اما داستان کوتاه توانسته بسیاری از خوانندگان غیرحرفهای را به سوی ادبیات جذب کند و همین امر باعث شده مسئولان نیز به اهمیت این موضوع پی برده و سعی کنند توجه بیشتری به این موضوع داشته باشند.
فلاحهاشمی در ادامه برگزاری همهساله چنین برنامههایی را خواستار شد و عنوان کرد: بهتر است این طور نباشد که سالانه همایشی برگزار شود و این موضوع تا سال دیگر سربسته باقی بماند. اگر بعد از این همایش نویسندگان این اطمینان خاطر را داشته باشند که به کارهایشان بها داده میشود و این اتقاق همیشگی است، انگیزهای مضاعف برای فعالیت پیدا میکنند.
وی در انتها برگزاری چنین همایشی را به بنیاد ادبیات داستانی تبریک گفت و افزود: امیدوارم در سالهای آینده شاهد تداوم این همایش و همایشهای از این دسته باشیم و مسئولان توجه بیشتری به داستان کوتاه و حتی داستانک در ادبیات داستانی انقلاب داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما