به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان عصر چهارشنبه در آئین افتتاح اولین کلینیک سوگ کشور در استان زنجان اظهار کرد: این کلینیک با هدف ارائه خدماتی در حوزههای روانشناسی، مددکاری، روانشناختی و … راهاندازی شده است.
علیرضا آرمانی کیا، معنویتدرمانی را یکی دیگر از برنامههای کلینیک سوگ عنوان کرد و افزود: این کلینیک به منظور ارائه خدمات به افرادی که عزیزان خود را در شرایط کرونایی از دست دادهاند و نمی توانند همانند سابق نسبت به برگزاری مراسم عزاداری اقدام کنند، ایجاد شده است.
وی خاطرنشان کرد: زمانی که اعضای خانواده یه دلیل از دست دادن یکی از عزیزان خود دچار فشارهای متعدد شده و از طرفی به بلوغ روانشناختی کنار آمدن با این قضیه نرسیده است، در این بین کلینیک سوگ میتواند وارد عمل شده و حمایتهای خود را انجام دهد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان خاطرنشان کرد: مصاحبه بالینی، انجام تستهای مختلف از جمله اسکلهنور، هوگان و …، ارجاع فرد به بخشهای مختلف، از جمله مراحل ارائه خدمات به افرادی است که به این کلینیک مراجعه میکنند.
رئیس اداره سلامت روان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان نیز در ادامه این مراسم افزود: شیوع ویروس کرونا موجب محدودیت های بسیار و تغییر در شرایط زندگی افراد شده است از اینرو این کلینیک برای ارائه خدماتی جهت جلوگیری از آسیب های اجتماعی ایجاد شده است.
احسان فکور با یادآوری اینکه همین محدودیت باعث ناقص ماندن فرآیند سوگواری شده است، گفت: به همین خاطر ارائه خدمات توسط کلینیکهایی چون سوگ میتواند از بروز بسیاری از آسیبهای اجتماعی جلوگیری کند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری زنجان نیز ضمن تقدیر از خدمات کادر درمان استان گفت: بهداشت روان یکی از مواردی است که به آسیب های اجتماعی مرتبط است و برای جلوگیری از پیامدهای اجتماعی بایستی به بهداشت روان توجه شود.
مسیحالله سلطانی با یادآوری اینکه در هیئت اندیشهورز، از ظرفیت اساتید دانشگاهها و صاحبنظران حوزه اجتماعی در حوزههای مختلف استفاده می شود، گفت: به زودی شاهد رونمایی از سند اقتضایی کرونا توسط هیئت اندیشهورز در استان زنجان خواهیم بود.
وی ادامه داد: بیش از 560 نفر بیمار کرونای در استان زنجان فوت شدند و بیش از 1100 نفر در استان نیازمند خدمات از کلینیک سوگ هستند.
نظر شما