به گزارش خبرگزاری شبستان از بافت، گردهمایی مدیران مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد شهرستان بافت با حضور مسئولین و با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در محل سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
حجت الاسلام محمد زاده، با بیان اینکه طی مدت کوتاهی که وارد این شهرستان شدم، فعالیت های خوبی از تعدادی از کانون های مساجد دیدم، تصریح کرد: اولویت کار دفتر امام جمعه رونق و ساماندهی مساجد است و باید مساجد با مخاطب ارتباط چهره به چهره داشته و از جمعیت مناسبی برخوردار باشند.
امام جمعه بافت اظهار کرد: یک مسجد خوب در درجه اول باید روحانی فعال، هیأت امناء کوشا، کانون فرهنگی و هنریِ پای کار و با روابط عمومی قوی، برخوردار از پایگاه مقاومت و در نهایت خادم جوان و دلسوز داشته باشد که یک مسجد سرآمد شناخته شود و برخی از امور مردم را حل و مشکلات را رفع کند.
وی ادامه داد: مساجد ما در زمان انقلاب رزمنده پرور بود و مسجد را سنگر خطاب کردند و اکنون هر یک از ما به نوعی باید این سنگر را حفظ کنیم.
حجت الاسلام ایزدپناه، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بافت نیز از مدیران و رابطین کانون های فرهنگی و هنری تشکر کرد و گفت: با توجه به حساسیتی که امام جمعه به مساجد دارند سعی ما بر این است اکثر مساجد امام جماعت داشته باشند و همچون گذشته تعامل خوب و سازنده با مدیر کانون خواهند داشت.
پروانه دهقانی فر، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بافت با اشاره به فعالیت 18 کانون شهری و ۱۴ کانون روستایی؛ ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های کانون های مساجد با وجود همه مشکلات و کمبودها گفت: کانون ها به همت خیرین و اعضای خود اقدام به گندزدایی، تولید ماسک به صورت عمده، توزیع مواد غذایی، مواد ضد عفونی کننده، توزیع گوشت گرم، البسه، لوازم التحریر و... در بین اقشار کم درآمد کردند.
شهابی، سرپرست فرمانداری شهرستان بافت هم خاطرنشان کرد: کانون های مساجد بواسطه ظرفیت و خلاقیتی که دارند می توانند جوانان و نوجوانان را تشویق به حضور در مساجد کنند و مساجدی که دارای یک کانون خلاق و پویا باشد مسجدی نمونه و از هر حیث زیبا جلوه داده می شود.
رجایی، مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری جرعه نور دانشگاه آزاد اسلامی به نمایندگی از کانون های فرهنگی و هنری شهرستان بخشی از مشکلات را بیان کرد.
نظر شما