به گزارش خبرگزاری شبستان، در نشست شورای برنامه ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجتالاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب تشکیل شد، علی رضا رشیدیان افزود: در شرایط کنونی از روش های قبلی برای اعزام زائر به سوریه و عراق نمی توان استفاده کرد و باید با بهره گیری از ظرفیت دفاتر کارگزاری و بخش غیردولتی بسترهای زیارتی برای جذب و اعزام زائرفراهم شود.
رئیس سازمان حج و زیارت همچنین لزوم توجه به مسایل مالی و نظارت های فرهنگی را یادآور شد و بر ایجاد تنوع دربسته های زیارتی و انعطاف بیشتر در ارائه خدمات به زائران تاکید کرد.
در ادامه این جلسه، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز از دست اندرکاران دو حوزه اعزام زائران به عراق و سوریه خواست در نشست های کارگروههای تخصصی با حضور نماینده فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری راهکارهای پیشنهاد شده را بررسی و طرح جدیدی متناسب با شرایط کنونی به این شورا ارائه کنند تا پیگیری و هماهنگی لازم با دستگاههای مسئول صورت گیرد.
حجتالاسلام والمسلمین نواب افزود: در نشست های تخصصی به نظرات کارشناسان وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا توجه و پاسخگویی به نیازمعنوی مردم نیز مدنظر قرار گیرد.
دراین جلسه حجت الاسلام والمسلمین صحبت الله رحمانی معاون عتبات سازمان حج و زیارت از روند اعزام ها به سوریه و عراق در سال گذشته گزارشی ارائه کرد و با بیان نقش شرکت شمسا در اعزام زائران به اعتاب مقدسه گفت: سازمان حج و زیارت برای ایجاد تحول در اعزام زائران و بروز رسانی در فعالیت ها و برنامه های شمسا که بازوی اجرایی دراعزام ها محسوب می شود بررسی راهکارهای مختلف در کارگروههای تخصصی را در برنامه خود قرارداده است.
دراین جلسه، همچنین آقایان محمد حسین خوشنویس و محمد آزاد معاونین توسعه مدیریت و منابع بعثه و سازمان حج و زیارت از سامانه نظام پیشنهادها که اخیرا در بعثه راه اندازی شده است و همچنین اقدامات انجام شده برای ساخت یادمان شهدای مکه و منا در محوطه سازمان حج جداگانه گزارش دادند و نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت بر لزوم انعکاس پیشنهادهای ارائه شده به واحدهای مربوطه و توجه به نظرات کارشناسان معماری و فنی در طراحی و اجرای سازه موردنظر تاکید کرد.
نظر شما