خبرگزاری شبستان _ لرستان؛ جهاد فرهنگی غنی است از بدو پیروزی انقلاب و دوران دفاع مقدس تاکنون منشاء خیر و برکت برای جامعه اسلامی بوده است.
جهادگران در دوران دفاع مقدس با نام سنگرسازان بی سنگر شناخته می شدند که در جبهه های حق علیه باطل نقش فعال و ارزنده ای در کسب پیروزی های رزمندگان اسلام داشتند.
در دوران سازندگی هم جهادگران بی نام و نشان در بازسازی کشور و خدمت به مردم پیشگام بودند و جانانه برای خدمت به مردم و عمران و آبادانی وطن تلاش کردند.
آنچه امروز در جامعه بهعنوان گروه و فعالیت های جهادی شناخته میشود، میوه و شجرهی جهاد سازندگی است که در ابتدای انقلاب شکل گرفت.
جهادگران در عرصه های چون محرومیت زدایی و صیانت از سلامت مردم پیشگام هستند و گروه های جهادی بی نام و نشان در مناطق محروم خدمت می کنند و با حضور خود امید بخش زندگی محرومان هستند.
برپایی اردوهای جهادی از موفقترین سازوکارهای جلب مشارکت دانشجویان در عرصهی محرومیتزدایی و آبادانی کشور است و هرسال دانشجویان در اوقات فراغت خود کوله باری بر دوش راهی مناطق محروم می شوند.
جهادگرانی که در برابر محرومیت ها و مشکلات مردم سینه سپر می کنند و ناملایمات بروکراسی اداری برای رفع مشکلات مردم را به جان می خرند و در دل جاده های محروم مانده و کوهستانی با خودروهای ساده و معمولی گذر می کنند، گاهی گرفتار حوادث شده و با مشکلاتیی چون مصدومیت، معلولیت و گاهی مرگ مواجه می شوند.
بسیاری از مناطق روستایی استان لرستان از محرومیت رنج می برد و در مناسبت های مختلف سال شاهد حضور جهادگرانی است که برای رفع محرومیت از مناطق روستایی و خدمت به مردم آستین همت بالا زده اند.
متاسفانه در روزهای اخیر شاهد خبرهای مبنی بر شهادت دو تن از جهادگران در راه های استان منتشر شد که باعث ناراحتی مردم شده است.
جهاگران تاکنون 37 شهید تقدیم ملت ایران کرده اند
دبیر مجمع جهادگران لرستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، گفت: در روزهای اخیر دو نفر از جهادگران مشغول به خدمت در استان لرستان به فیض شهادت نائل آمده اند.
«ضرغام پرنیان» افزود: اسفندیار نقدی جهادگر اصفهانی که به مدت دو سال در مناطق محروم پلدختر خدمت کرده است، در روزهای اخیر در این شهرستان در پی حادثه تصادف به فیض شهادت نائل شد.
وی بیان کرد: همچنین تیم پزشکی جهادی از بسیج دانشجویی تهران طی روزهای اخیر برای خدمت به محرومان عازم مناطق محروم الیگودرز بودند که در ورودی شهرستان الیگودرز بر اثر واژگونی خودرو دانشجوی پزشکی برادر «کسری اسماعیلی» مسئول گروه جهادی جان خود را از دست دادند و به فیض شهادت خدمت نائل آمد.
پرنیان با بیان اینکه در این حادثه چهار جهادگر دیگر مصدوم شدند، افزود: تمام تلاش کادر پزشکی بیمارستان برای دیگر مصدومین حادثه به کار گرفته شد که الحمدالله چهار نفر مصدوم هم اکنون در وضعیت مطلوبی به سر می بردند.
وی با اشاره به اینکه گروه های جهادی در دو دهه اخیر خدمات شایان و کمک های بزرگی به مناطق محروم داشته اند، بیان کرد: همه تلاش این گروه ها برای رفع محرومیت در اقصی نقاط کشور بوده است.
پرنیان افزود: در راستای خدمت به مردم و محرومیت زدایی از چهره مناطق محروم تاکنون 37 جهادگر به فیض شهادت نائل آمده اند.
وی اذعان داشت: متاسفانه با توجه به خدمات ارزنده و اثر گذار و شایانی که گروه های جهادی و نقش امید افرینی در روستاها دارند و فی سبیل الله خدمت بی منت انجام می دهند از لحاظ حقوقی هنوز شهدای جهادی را شناسنامه شهید قانونمند تلقی نشده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه مجمع جهادگران کشور در کنار مسئولان سازندگی بسیج پی گیر مطالبه به حق شناسنامه دار کردن نام شهید برای این عزیزان هستند، گفت: الحمدالله طرح موضوعیت شهدای جهادی تدوین شده وبه مجلس ارائه شده است.
وی با بیان اینکه این طرح برای برطرف شدن برخی ایرادات بازگشت داده شده است، افزود: پس از اصلاح ایرادات، امیدواریم که این مجلس انقلابی که امید و دلگرمی مردم به آن بسته شده است، موضوع شهدای جهادی را در دستور کار قرار دهند.
دبیر مجمع جهادگران لرستان اظهار کرد: این حق بچه های جهادی است که شهدای جهادی ما هم با نوان شهید و مانند خانواده های دیگر شهدا تلقی شوند و در زمره شهدای نظام و انقلاب قرار بگیرند.
نظر شما