«منوچهر نبی زاده» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: تاکنون این صندوق طی چهار مرحله اصلی (۹۹-۹۷)، ۸۶۵ میلیارد و ۲۱۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری در سطح استان پرداخت کرده که استقبال روستاییان و عشایر از این تسهیلات بسیار بوده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان شمالی بیان کرد: تاکنون در چهار مرحله اصلی اعتباری که به این صندوق تعلق گرفته، ۶۸۶ میلیارد ریال تسهیلات بوده که بیش از اعتبار تخصیص داده شده یعنی ۱۲۶ درصد تسهیلات برای اشتغال روستاییان و عشایر استان پرداخت شده است.
نبی زاده با اشاره به ایجاد طرح خوب اشتغال روستایی عشایری در دولت تدبیر و امید و تسهیلات مناسب در نظر گرفته شده، عنوان کرد: سعی شده تسهیلات بر اساس ظرفیت ها و پتانسیل های شهرستان پرداخت شود و همچنین طرح های صنایع تبدیلی باشد.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون در شیروان ۱۹۱ طرح با مبلغ ۱۹۸ میلیارد و ۷۳۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده که برای ۳۱۳ نفر در این شهرستان و هزار و ۷۶۸ نفر اشتغالزایی ایجاد شده و امیدواریم با توجه به تاثیر مثبت در طرح اشتغال روستایی عشایری این طرح ادامه پیدا کند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان شمالی تصریح کرد: در این دولت بحث اشتغال ایجادی روستاها از سه درصد به ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده است که این خود برای ایجاد اشتغال جوانان پرتلاش روستایی امیدوار کننده است.
نبی زاده اظهار داشت: طرح های اقتصادی و تولیدی انواع پلاستیک، انواع دبه خیارشور، تولید سبد میوه و تولید تابلوهای برق صنعتی این شهرستان در مراحل پایانی است.
وی ادامه داد: اگر چه همواره بر این اصل اعتقاد داشتیم که ارائه تسهیلات به عنوان اولین راهکار مطلق برای حمایت و ایجاد اشتغال در روستاها نیست، با این حال نمیتوان تأثیر منابع مالی و تسهیلات دولت در ایجاد اشتغال را انکار کرد.
وی بیان کرد: برنامه اشتغال روستایی طرحی است که دولت دوازدهم برای رونق بازار کار و کاهش نرخ بیکاری در شهرها و روستاها عملیاتی کرده و ایجاد اشتغال پایدار، تکیه بر الگوی اقتصاد مقاومتی و عدم وابستگی به خارج در اولویت این برنامه قرار دارد.
شیروان به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما