به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، رجبعلی براتی، فرماندار درمیان در نشست بررسی عملکرد آموزش فنی و حرفه ای این شهرستان تربیت نیروی انسانی ماهر، متخصص و کارآمد را از عوامل کلیدی و انکارناپذیر در توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه دانست و اظهار کرد: به منظور بهره گیری توان نیروهای بومی شهرستان و رفع نیاز بازار کار همسویی آموزش های فنی حرفه ای شهرستان با صنایع موجود بویژه صنعت سیمان ضروری به نظر می رسد.
وی اضافه کرد: هر نوع سرمایه گذاری کلان در بخش های مختلف اقتصادی نیازمند به برنامه ریزی و سرمایه گذاری در بخش نیروی انسانی و توسعه منابع این نیرو دارد.
براتی گفت: با توجه به ظرفیت ها و قابلیت های شهرستان در زمینه تولید محصولات کشاورزی ارائه آموزش های فنی و حرفه ای در زمینه کشاورزی در درمیان نقش به سزایی در اشتغالزایی و توسعه پایدار شهرستان دارد.
وی با بیان اینکه کارآموزان در مراکز فنی و حرفه ای می توانند به نیروی انسانی ماهر یا نیمه ماهر تبدیل شده و زمینه خود اشتغالی برای آنها در بخش های صنعت، خدمات و کشاورزی فراهم شود، گفت: با برنامه ریزی صحیح، فراهم آوردن امکانات مناسب و اطلاع رسانی بیشتر می توان زمینه جذب و استقبال بیشتر جوانان را از آموزش های فنی و حرفه ای فراهم آورد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی نیز از تحقق 116 درصدی تعهدات آموزشی مرکز آموزش فنی و حرفه ای درمیان در 9 ماهه سال جاری خبر داد.
حسین خوشایند با بیان اینکه تعهد آموزشی مرکز آموزش فنی و حرفه ای درمیان 66 هزار و 427 نفر ساعت است، ادامه داد: تاکنون 80 هزار 387 نفر ساعت آموزش در 9 ماهه سال جاری در این مرکز اجرا شده است.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری 308 کارآموز در این مرکز آموزش های مرتبط با حرف مختلف را فراگرفته اند، برگزاری دوره های آموزشی جوشکاری، لوله کشی، کابرد رایانه و نازک دوزی را از جمله فعالیت های این مرکز برشمرد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان آموزش های فنی و حرفه ای را راه گشای رفع بیکاری دانست و گفت: مرکز آموزش فنی و حرفه ای درمیان در سال ۱۳۸۵ با ۲ رشته آموزشی تعمیر اتومبیل های سواری و برق ساختمان فعالیت خود را آغاز کرد و امروز دارای پنج رشته در ۲ کارگاه آموزشی است.
وی راه اندازی مراکز آموزش علمی– کاربردی فنی و حرفه ای در شهرستان ها را از برنامه های اداره کل آموزش فنی و حرفه ای دانست و افزود: مرکز آموزش علمی -کاربردی فنی و حرفه ای بیرجند با مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مقطع کاردانی، به صورت پودمانــی (بدون کنـکور) در هشت رشته دانشگاهی برق، الکترونیک و ابزار دقیق، جوشکاری، تعمیر و نگهداری خودرو، ماشین ابزار، نقشه کشی صنعتی، تولید مبلمان، تعمیر سخت افزار کامپیوتر، تعمیر آسانسور از بهمن ماه سال جاری اقدام به پذیرش دانشجو می کند.
خوش آیند تعهدات آموزشی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان را در بخش آموزش روستایی131 هزار و 319 نفرساعت اعلام کرد و افزود: در این بخش تاکنون 121 هزار و 61 نفر ساعت از تعهدات آموزشی که معادل ۹۲ درصد کل تعهدات اداره کل آموزش فنی و حرفه ای در بخش آموزش روستایی در سال ۹۰ است، محقق شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان شعار “هر ایرانی، یک مهارت” را در راستای ارتقا سطح مهارتی افراد جامعه دانست و یادآور شد: وجود رشته ها و استانداردهای متنوع آموزشی در کنار طرح هایی مانند مشاغل خانگی و طرح استاد- شاگردی، از جمله پتانسیل های آموزش فنی و حرفه ای است که امیدواریم با حمایت های مسئولین، ضمن معرفی هرچه بیشتر آموزش فنی و حرفه ای به مردم، در جهت نیل به اهدافمان موفق تر باشیم.
پایان پیام/
نظر شما