به گزارش خبرنگار شبستان، حجتالاسلام غلامحسین محسنی اژهای، دادستان کل کشور در مراسم رونمایی از کتب جدید مرکز اسناد انقلاب اسلامی با موضوع فتنه 88 و جنگ نرم که عصر امروز دوشنبه 19 دی در فرهنگسرای پایداری برگزار شد با اشاره به قیام مردم قم در 19 دی گفت: قیام 19 دی زمینهساز پیروزی انقلاب اسلامی شد.
وی با تشکر از زحمات مسئولان مرکز اسناد انقلاب اسلامی اظهار کرد: مرکز اسناد انقلاب اسلامی بعد از گذشت سه دهه به عنوان مرکزی غنی و ثروتی بزرگ برای نظام، تاریخ و انقلاب تبدیل شده است.
حجتالاسلام اژهای یادآور شد: مرکز اسناد انقلاب اسلامی با عنایت امام خمینی (ره) به وجود آمد و با حمایت رهبر معظم انقلاب اسلامی به کار خود ادامه داد و افرادی فاضل، دلسوز و اندیشمند و بصیر و متعهد با تلاش شبانهروزی مشغول فعالیت در این مرکز هستند.
دادستان کل کشور با اشاره به آمار کتب منتشر شده از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی یادآور شد: تا امروز حدود 800 عنوان کتاب از سوی مرکز منتشر شده است و 150 عنوان کتاب را نیز در دست تحقیق و بررسی دارند.
وی با اشاره به تلاشهای مرکز اسناد انقلاب اسلامی برای شناساندن ابعاد فتنه 88 تأکید کرد: همچنان جا دارد که به ابعاد و زوایای مختلف فتنه 88 توجه شود که هم برای حال مفید باشد و هم برای نسل آینده.
سخنگوی قوه قضاییه یادآور شد: آنچه که پس از انتخابات دوره دهم ریاستجمهوری رخ داد این بود که دشمن تلاش کرد حلاوت و شیرینی وجههای از مردمسالاری دینی را که بروز کرده بود در ذائقه مردم طرح کند و سعی کردند آثار این پیروزی را کمرنگ کنند و بدین طریق اهداف خودشان را در سایه جنگ نرم پیگیری کنند که به حول و قوه الهی و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و تلاش مردم با شکست مواجه شدند.
حجتالاسلام اژهای خاطرنشان کرد: بخشی از وقایعی که اتفاق افتاد، طرح بود اما در کنار آن نقاب از چهره منافقان و مدعیان پرادعا برداشته شد و یک بار دیگر نقش ولیفقیه و نقش نظام دینی متکی بر مردم و اعتماد متقابل که مردم و مسئولان و همچنین مردم به رهبری داشتند، ثابت شد.
وی با بیان اینکه فتنه 88 جهشی برای انقلاب بود، گفت: با فتنه 88 چهره ماهیتی آنها برای مردم روشن شد و مدعیان زیادهخواه ادعای کذبشان نیز روشن شد که نه تنها یک ضربه کاری دیگر به جنگ نرم دشمن وارد شد و نه تنها دست پنهان آن دسته مخملی رو شد بلکه جهشی در پیشرفت انقلاب نیز رخ داد.
وی با اشاره به کتبی که امروز از آنها در این مراسم رونمایی شد، گفت: این مجموعه سعی کرده است نقش رهبری را در بصیرتبخشی به مردم و خاموش کردن فتنه و تفکیک مسایل اصلی از فرعی روشن سازد و به بصیرت و آگاهی مردم و نقش مردم و حضور آنها در خنثی کردن فتنهها تأکید شده است.
وی با اشاره به ابعاد مختلف فتنه 88 خاطرنشان کرد: کسانی که بر اساس تعقل، تفکر و اندیشه تصمیم میگیرند و انتخاب میکنند و بدینوسیله حرکت میکنند افرادی هستند که سریع تغییر موضع نمیدهند چون با فکر و شناخت انتخاب میکنند اما کسانی که اقدامی را بر اساس هوا و هوس دنبال کردهاند خیلی سریع تغییر موضع میدهند و برخی از کسانی که در جریان فتنه 88 غلطیدند از این دسته بودند یعنی افرادی بودند که نه تعقل، نه تفکر و نه اندیشه صحیح داشتند.
حجت الاسلام اژه ای با اشاره به مراودات خود قبل از فتنه 88 و در نزدیکیهای انتخابات با یکی از کاندیداهای ریاستجمهوری که بعدها به عنوان یکی از سران فتنه مشهور شد، گفت: در صحبتی که با وی داشتم وی به من تأکید کرد که یقین داشته باش من هر اتفاقی که بیفتد چه شکست بخورم و چه پیروز شوم از چهار اصل محال است که عدول کنم و آن چهار اصل ولایتفقیه و مقام معظم رهبری، اصل نظام، قانون اساسی و شخص امام راحل است.
وی با ذکر این سؤال که چه اتفاقی افتاد که این فرد این چهار اصل را زیر پا گذاشت، خاطرنشان کرد: اگر واقعا آنها آن چیزی که در آن موقع میگفتند با یک شناخت و محاسبه دقیق دینی انجام میدادند با این سرعت شکست نمیخوردند.
حجتالاسلام اژهای با اشاره به نقش اطرافیان در موفقیتها و شکست افراد گفت: ما نباید از اطرافیان خودمان غافل شویم، در طول تاریخ خودمان میبینیم که چه کسانی از ناحیه اطرافیان ضربه خوردند، این اطرافیان میتواند خانواده انسان نیز باشد که انسان را به مسیر دیگری میبرند به گونهای که انسان نمیتواند تصمیم صحیح بگیرد.
وی یادآور شد: همین نامزدی را که به من چنین چیزهایی را گفته بود در آن زمان به حسب وظیفه در مورد اطرافیاناش به وی هشدار دادم و گفتم اینها افرادی هستند که باید از آنها حذر کرد ولی دیدیم یواش یواش کار به جایی رسید که نه تنها آن افراد بودند بلکه در نزدیکی وی افراد دارای سوء شهرت و افراد مذموم سیاسی نیز حضور داشتند و در واقع وی گوش شنوایی نداشت و به همین دلیل نیز میبینیم که آنها سقوط کردند زیرا رفتارشان بر اساس تعقل و تفکر نبود.
پایان پیام/
نظر شما