دکتر سیدعلیرضا فروغی اشاره به برگزاری نشستهای علمی و پژوهشی در موضوعات مختلف با محور سنجش دینداری از سوی سازمان تبلیغات گفت: امکان سنجش دینداری، ملاحظات دینی سنجش دینداری، سنجشهای ضمنی دینداری در ایران، بکارگیری مدل در سنجش دینداری و حوزه جامعهشناسی از جمله عناوین این نشستهای علمی و پژوهشی است.
فروغی درباره نشستهای پژوهشی روانشناختی و جامعهشناختی این سازمان گفت: تفاوتهای روانشناختی و جامعهشناختی با محوریت سنجش دینداری مورد بررسی و تحلیل قرار میگیرد.
مسئول دفتر پژوهشهای کاربردی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: موضوع دین و بزهکاری جوانان با گرایش یافتههای پیمایش 10 استان کشور، فقدان انسجام کارکردی نهادها در دوران گذار توسعه و پیامدهای آن در روابط میان فردی در ایران، تدوین منشور اخلاق حرفهای در سازمان تبلیغات اسلامی از دیگر موضوعات پژوهشی سال 90 این معاونت است.
فروغی با بیان اینکه در حال حاضر پژوهشهای کاربردی و بنیادی مورد نیاز جامعه و سازمان تبلیغات اسلامی در حال انجام است، افزود: طرح ساخت مقیاس بینالمللی دینداری با رویکرد مقایسه بین فرهنگی، روانشناختی دادههای پیمایش ملی پوشش و حجاب استان تهران از جمله موضوعات پژوهشهای کاربردی سازمان تبلیغات اسلامی است. این یک طرح پژوهشی مشترک با همکاری دانشگاه تهران است که با هدف پژوهشی و سنجه مشترک بین ادیان ابراهیمی مانند اسلام، مسیحیت، یهودیت اجرایی می شود.
مسئول دفتر پژوهشهای کاربردی سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: بررسی عوامل اجتماعی مؤثر در دینداری دانشجویان، مطالعه و تحقیق در باب بعد عرفانی تشیع و بحرانهای انسان معاصر و راهحلهای آن از منظر دینی قرآن و نهجالبلاغه از دیگر پژوهشهای کاربردی و بنیادی مورد نیاز جامعه و سازمان تبلیغات است.
فروغی درباره تهیه کتاب از پژوهشهای کاربردی انجام شده، گفت: پژوهش پیرامون تحقیق و مطالعه در باب بعد عرفانی تشیع در دو مجلد بالغ بر یکهزار صفحه تهیه و جمعآوری شده است.
مسئول دفتر پژوهشهای کاربردی سازمان تبلیغات اسلامی درباره پژوهشهای درون سازمانی گفت: شناسایی وضعیت سازمان، شناسایی و اولویتبندی آسیبهای فرهنگ دینی در استان ایلام، روحانیت، نگرشها و نگارشها از جمله موضوعات پژوهشی سازمانی این دفتر است.
همچنین عناوین پژوهشهای کاربردی برنامههای خیراندیشه و پایاننامههای دانشجویی با موضوعات مختلف در سایت پژوهه، سایت معاونت پژوهش سازمان تبلیغات اسلامی در حال جمعآوری است.
پایان پیام/
نظر شما