۷۶۱ تعاونی در تربت حیدریه ثبت شده است

اسماعیل پناه تعداد تعاونی ‌های ثبت شده شهرستان را، ۷۶۱ تعاونی اعلام و گفت: از این تعداد ۳۴۳ تعاونی با ۲۵۱ هزار و ۷۶ نفر عضو فعال و ۳۴۶ تعاونی غیرفعال هستند همچنین در نیمه نخست امسال چهار تعاونی ثبت شده و ۷۰ تعاونی هم مورد بازرسی قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تربت حیدریه، «علی ‌اکبر اسماعیل ‌پناه» امروز(۱۲ مهر) در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه از مجموع ۶۸۹ تعاونی با عضویت ۲۲ هزار و ۱۴ نفر، اکنون ۳۴۳ تعاونی با عضویت ۱۴ هزار و ۳۷۹ عضو فعال هستند، گفت: حجم سرمایه اولیه این تعاونی‌ها ۱۱۵۵ میلیارد و ۴۳۲ میلیون و ۲۲۲ هزار ریال و دلیل غیرفعال بودن برخی تعاونی‌ها همچون تعاونی مسکن، بواسطه پایان زمان فعالیت آن‌ها است.

 

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تربت حیدریه تعداد تعاونی‌های موجود را بدون احتساب سهامداران شرکت‌های تعاونی سهام عدالت اعلام کرد و گفت: گرایش تعاونی‌های تربت حیدریه را تعاونی توسعه و عمران، توسعه روستایی، فرش، کشاورزی، تامین نیاز مصرف‌کنندگان، اعتبار، مسکن، معدنی و تولیدی صنعتی است.

 

اسماعیل‌پناه در ادامه به تعهد ایجاد اشتغال در سال جاری اشاره و اظهار داشت: این رقم ۲ هزار و ۹۴۱ نفر است که آمار ثبت شده تاکنون ۶۱۹ نفر می ‌باشد همچنین تعهد انعقاد قرارداد در طرح کارورزی دانش آموختگان در سال‌جاری ۷۵ نفر است که تاکنون تعداد ۲۰ قرارداد منعقد شده ‌است.

 

وی گفت: تعهد معافیت بیمه‌ای امسال تعداد ۶۰ نفر است که تاکنون ۵۵ نفر معادل ۹۲ درصد از این معافیت استفاده کرده‌اند و میزان اعتبار مشاغل خانگی ابلاغ شده به شهرستان برای امسال مبلغ ۱۰ میلیارد ریال می باشد که در حال تشکیل پرونده و معرفی به بانک هستند.

 

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تربت حیدریه در خصوص تسهیلات واحدهای آسیب دیده از کرونا نیز گفت: تعداد واحدهای واجد شرایط دریافت تسهیلات سه هزار و ۶۶۱ واحد با میزان اشتغال ۶ هزار و ۷۸۶ نفر و حدود ۷۰۰ میلیارد ریال است که تاکنون هزار و ۹۶۵ واحد با میزان اشتغال ۲ هزار و ۵۱۶ نفر و به مبلغ ۲۱۶ میلیارد ریال ثبت‌نام کرده‌اند و مبلغ پرداختی ثبت شده در سامانه تاکنون ۴۹ میلیارد ریال است.

 

اسماعیل پناه با بیان این‌ که این اداره به پرونده‌های هیات حل اختلاف یا تجدید نظر ارسالی از شهرستانهای مه‌ولات، بجستان، گناباد، خواف، زاوه و رشتخوار رسیدگی می‌کند، گفت: در نیمه نخست امسال ۱۹۶ فقره پرونده به هیات حل اختلاف رسیده‌ که با احتساب پرونده‌های بجای مانده از دوره قبل، برای ۱۷۴ فقره رای در هیات تشخیص، ۹۹ فقره رای در هیات حل اختلاف و در مجموع ۲۵ درصد آرای صادره منجر به سازش شده‌اند.

 

وی گفت: همچنین در مدت یاد شده تعداد بازرسی‌های انجام شده از واحدهای کارگری شهرستان توسط بازرسان کار ۷۵۰ مورد، تعداد حوادث ناشی از کار ۲۱ مورد و تعداد دوره‌های آموزشی ایمنی ۱۲۰ نفر ساعت بوده ‌است.

 

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تربت حیدریه در ادامه به تسهیلات ناشی از کرونا در حوزه اشتغال و کارآفرینی اشاره و اظهار کرد: از ابتدای امسال ۲ هزار و ۲۹۱ درخواست به مبلغ ۲۴۵ میلیارد ریال و با اشتغال ۲ هزار و ۸۸۸ نفر به بانک معرفی و تاکنون ۱۰۲.۳ میلیارد ریال پرداخت شده‌است.

 

اسماعیل پناه با ااشاره به اینکه در نیمه نخست امسال همچنین ۲۸۲ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال پایدار روستایی برای ۲۹۲ طرح، با اشتغال‌زایی جدید برای ۷۲۷ نفر پرداخت شده، افزود:علاوه بر این تسهیلات، بیمه بیکاری به کارگرانی که شغل خود را از دست داده‌اند، پرداخت شد که تعداد آن‌ها ۲۵۳ نفر است که البته در اسفند پارسال تعدادشان ۳۱۵ نفر بود و نیمه نخست امسال ۷۴ نفر برقراری جدید و ۱۳۸ نفر قطعی مقرری داشتیم و حدود ۱۸۰ نفر نیز متقاضی جدید برقراری هستند که بعد رفع نقص پرونده و بررسی توسط تامین اجتماعی، تعیین تکلیف خواهند شد.

 

وی سهمیه اعتبارات مشاغل خانگی امسال شهرستان را ۱۱ هزار و ۲۷۹ میلیون ریال به عاملیت بانک توسعه تعاون عنوان کرد و گفت: تاکنون برای ۲۷ طرح مبلغ ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال به بانک معرفی و برای ۴ طرح از تعداد یاد شده، مبلغ ۲ هزار میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده‌است.

 

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تربت حیدریه تعهد شهرستان در ایجاد اشتغال جدید و ثبت در سامانه رصد در سال جاری را ۲ هزار و ۹۴۱ نفر اعلام کرد و گفت: در نیمه نخست امسال تعداد هزار و ۳۰۵ نفر معادل ۴۴ درصد اشتغال جدید توسط دستگاه‌های اجرایی ایجاد شده‌است.

 

اسماعیل ‌پناه همچنین به طرح کارورزی که از سال ۹۷ آغاز شده، اشاره کرد و افزود: تاکنون تعداد ۵۵۱ قرارداد کارورزی برای ۲۹۳ مرد و ۲۵۹ زن منعقد شده که از این تعداد ۱۳۲ نفر در واحدهای پذیرنده استخدام و از معافیت بیمه‌ای سهم کارفرما به مدت ۲ سال بهره‌مند شده ‌اند.

 

وی گفت: در پیوند با این موضوع تا پایان سال ۹۸ عملکرد ما حدود ۲۵ درصد عملکرد استان بود و این شهرستان رتبه نخست استان را به خود اختصاص داد، اما در نیمه نخست امسال، به دلیل شیوع ویروس کرونا و استقبال کمتر از این طرح، تاکنون تعداد ۲۹ قرارداد منعقد و ۲۲ نفر به استخدام در آمده و برای استفاده از معافیت بیمه‌ای به تامین اجتماعی معرفی شده‌اند.

 

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تربت حیدریه تعداد تعاونی ‌های ثبت شده شهرستان را، ۷۶۱ تعاونی اعلام و بیان کرد: از این تعداد ۳۴۳ تعاونی با ۲۵۱ هزار و ۷۶ نفرعضو فعال و ۳۴۶ تعاونی غیرفعال هستند همچنین در نیمه نخست امسال چهار تعاونی ثبت شده و ۷۰ تعاونی هم مورد بازرسی قرار گرفته است.

کد خبر 979061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha