به گزارش خبرگزاری شبستان، محمود واعظی روز جمعه طی پیامی که در صفحه شخصی خود در اینستاگرام منتشر کرد، نوشت: در استراتژیهای جدید اقتصادی، محوریت زیستبوم دانشبنیان یک اصل است.
وی با بیان اینکه از ابتدای روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، تقویت شرکتها و توسعه اقتصاد دانشبنیان در دستور کار قرار گرفت، افزود: خوشحالیم که تلاش های بخشهای مختلف دولت در این حوزه نتایج قابل توجهی به دنبال داشته و عدد و رقمها از رشدی جهشگونه حکایت دارد.
رییس دفتر رییس جمهوری خاطرنشان کرد: بخشی از کارآمدی شرکتهای دانشبنیان، در روزهای دشوار بیماری کرونا نمایان شد. آنجایی که کمبود اقلام بهداشتی و درمانی همچون ونتیلاتور و دستگاه سیتیاسکن حتی قدرتهای اقتصادی دنیا را دچار چالش کرد، در کشور ما، شرکتهای دانشبنیان به رغم شدیدترین فشارها و تحریمهای اقتصادی، با تولید این اقلام ما را از واردات بینیاز کردند.
واعظی یادآور شد: اثربخشی شرکت های دانش بنیان در تامین اقلام بهداشتی دوران شیوع بیماری کرونا، محصول اراده و برنامهریزی دقیق دولت و البته همراهی و عملکرد حسابشده همه بازیگران موثر زیستبوم فناوری و نوآوری کشور است.
وی به سخنرانی خود در همایش تبیین نقش شبکه بانکی در نظام تامین مالی نوآوری کشور به میزبانی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاستجمهوری در روز پنج شنبه اشاره کرد و گفت: این صندوق ابزار مهم تامین مالی زیستبوم دانشبنیان است و خوشبختانه در سال های گذشته عملکرد بسیار موثری در حمایت از شرکتهای دانشبنیان داشته است.
رییس دفتر رییس جمهوری ضمن قدردانی از بازیگران زیستبوم نوآوری، بر ضرورت توسعه و تنوع روشهای تامین مالی در این زیست بوم تاکید کرد و افزود: در همایش تبیین نقش شبکه بانکی در نظام تامین مالی نوآوری کشور، به شرکتهای دانشبنیان بزرگ و توسعهیافته پیشنهاد کردم، در کنار صندوق نوآوری و معاونت علمی، بخشی از تامین مالی شرکتهای فناور را به دوش بکشند تا در توسعه آنها سهیم باشند.
واعظی خطاب به مدیران بانک های کشور گفت: از بانک ها می خواهم در رویکرد خود تغییر ایجاد کرده و در ایدهها و خلاقیتهای شرکتهای دانش بنیان و فناور شریک شوند و بر ثروت خود اضافه کنند.
نظر شما