به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند؛ «مجید بیکی» امروز (۱۰ مهر) در نشست با رئیس جدید شورای اسلامی شهرستان، رئیس شورای اسلامی بخش مرکزی و نایب رئیس شورای اسلامی شهر نهبندان اظهار کرد: فلسفه وجودی همه ارکان نظام در جمهوری اسلامی، خدمت به مردم است.
فرماندار نهبندان با بیان اینکه وجود انسان نشات گرفته از ذات اقدس الهی است و مردم نیز نمایندگانی را برای انجام اموراتشان انتخاب می کنند، گفت: مسئولان از درون مردم هستند و دو گروه مجزا از یکدیگر نیستند.
بیکی خدمت به مردم را فرصتی برای مسئولان عنوان کرد و افزود: فلسفه وجودی مسئولان پاسخگویی و رفع مشکلات مردم است.
وی با بیان اینکه در تحریم های شدید اقتصادی، همبستگی و همراهی مردم قابل تقدیر است، افزود: اگر همراهی، وحدت، همبستگی و تحمل شرایط قتصادی توسط مردم نمی بود مشکلات موجود آسیب های بیشتری بوجود می آورد.
فرماندار نهبندان گفت: کار کردن برای مردم در یک مسیر مشخص، سبب هم افزایی و اثربخشی بیشتر می شود لذا برای توسعه و پیشرفت شهرستان با نقاط پراکنده و گستردگی نهبندان، نیازمند هم افزایی تمامی دستگاه های اجرایی، شوراها و مردم هستیم.
بیکی با بیان اینکه اقدامات زیرساختی توسط دولت در روستاها کم نظیر است، گفت: زیرساخت های روستایی نهبندان در حال تکمیل شدن است و گازرسانی، آبرسانی، ارتباطات، ساخت مسکن و پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری از جمله اقدامات مهم دولت در این شهرستان بوده است.
وی تصریح کرد: نگاه نماینده عالی دولت در استان به نهبندان ویژه است و در زمان فعلی موارد زیادی از مشکلات شهرستان نهبندان کارگشایی شده است.
فرماندار نهبندان از آغاز عملیات اجرایی به ۱۳۳ روستایی نهبندان خبر داد و گفت: امیدواریم سال آینده تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار این شهرستان از نعمت گاز بهره مند خواهند گردند.
بیکی با بیان اینکه در مسکن روستایی یک هزار و ۶۰۰ واحد سهمیه داشته ایم، گفت: نهبندان ۱۶ درصد سهمیه استان را دارد در حالی که جمعیت شهرستان نسبت به کل استان، هفت درصد است.
وی تصریح کرد: در همه قطعات احداث باند دوم محور نهبندان تا بیرجند پیمانکاران کار می کند و چند ماه آینده بخشی از باند دوم این مسیر افتتاح و زیر بار ترافیک خواهد رفت و یکی از دغدغه های این مسیر که حوادث زیادی داشت، برطرف خواهد شد.
فرماندار نهبندان با بیان اینکه در حوزه دهیاری ها باید برنامه ریزی مدونی برای انجام امورات در دستور کار باشد، گفت: پراکندگی شهرستان زیاد است و از ۲۸۷ نقطه روستایی؛ ۱۲۰ روستا دارای دهیاری هستند و بقیه فاقد دهیاری و فرد مشخصی را برای پیگیری امورات خود ندارند، این وظیفه به شورای بخش و شهرستان بر می گردد، لذا این خلاء را باید پر کنند و درخواست ها را بررسی و منتقل نمایند.
وی با تاکید بر این مطلب که مشکلات روستاهای فاقد دهیاری علاوه بر حضور میدانی مسئولین، باید با واسطه شورای بخش منتقل شود تا آن دسته از مشکلات مردم که شدنی است زودتر رفع شود، وی گفت: تعامل، وحدت و همکاری راه حل برون رفت از مشکلات است.
نظر شما